با پویش نه به تصادف! امیدواریم جوانان کمتری را از دست بدهیم

با پویش نه به تصادف! امیدواریم جوانان کمتری را از دست بدهیم

دکتر سید جلیل حسینی در گفتگو با خبرنگار وبدا، با بیان اینکه بنده 30 سال است در پویش نه به تصادف! کار می کنم، افزود: از 30 سال پیش تا کنون اعمال جراحی مصدومان تصادفات به ویژه آنها که با قطع مجرای ادراری و یا آسیب به پروستات و مثانه روبرو هستند را انجام می دهم.

 

وی افزود: برخی از مصدومان به ویژه آنهایی که آسیب به مجرای اداری، پروستات و مثانه شان وارد می شود، بین 6 تا 12 ماه باید از سوند استفاده کنند تا ناحیه آسیب دیده، ترمیم شود و بعد از یکسال باید عمل جراحی انجام دهند. 

 

این متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری و تناسلی و فلوشیپ جراحی ترمیمی اورولوژی گفت: عوارض و جراحی شکم و استخوان و یا برداشتن احشا این مصدومان بسیار زیاد است و حتی ممکن است مشکلات جنسی برای آنها ایجاد شود و ارتباط با اطرافیان نیز به دلیل بوی بدی که ناشی از بیماری در منزل، وجود دارد دچار مشکلات جدی می شود. 

 

دکتر حسینی با بیان اینکه تا کنون بیش از 5 هزار مصدوم تصادفات رانندگی را عمل جراحی کرده ام، افزود: جوانان و راننده ها به عوارضی که ممکن است در پی تصادف برای آنها ایجاد شود، بیشتر توجه کنند چراکه ممکن است طولانی مدت باشد و مشکلات زیاد خانوادگی و اجتماعی برای آنها ایجاد کند.

همچنین ببینید

مراقبت از سلامت جامعه با کنترل بیماری‌های مشترک انسان و دام

مراقبت از سلامت جامعه با کنترل بیماری‌های مشترک انسان و دام

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با گرامیداشت روز جهانی بیماری‌های مشترک انسان و دام (Zoonosis Day)، اعلام کرد: بیش از ۱۵۰ بیماری مشترک بین انسان و حیوان در سطح جهان شناسایی شده که برخی از آن‌ها از جمله تب مالت، سیاه‌زخم، تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو، هاری و کیست هیداتیک همچنان تهدید جدی برای سلامت عمومی محسوب می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + 16 =