پنجشنبه , اردیبهشت 11 1404
با پویش نه به تصادف! امیدواریم جوانان کمتری را از دست بدهیم

با پویش نه به تصادف! امیدواریم جوانان کمتری را از دست بدهیم

دکتر سید جلیل حسینی در گفتگو با خبرنگار وبدا، با بیان اینکه بنده 30 سال است در پویش نه به تصادف! کار می کنم، افزود: از 30 سال پیش تا کنون اعمال جراحی مصدومان تصادفات به ویژه آنها که با قطع مجرای ادراری و یا آسیب به پروستات و مثانه روبرو هستند را انجام می دهم.

 

وی افزود: برخی از مصدومان به ویژه آنهایی که آسیب به مجرای اداری، پروستات و مثانه شان وارد می شود، بین 6 تا 12 ماه باید از سوند استفاده کنند تا ناحیه آسیب دیده، ترمیم شود و بعد از یکسال باید عمل جراحی انجام دهند. 

 

این متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری و تناسلی و فلوشیپ جراحی ترمیمی اورولوژی گفت: عوارض و جراحی شکم و استخوان و یا برداشتن احشا این مصدومان بسیار زیاد است و حتی ممکن است مشکلات جنسی برای آنها ایجاد شود و ارتباط با اطرافیان نیز به دلیل بوی بدی که ناشی از بیماری در منزل، وجود دارد دچار مشکلات جدی می شود. 

 

دکتر حسینی با بیان اینکه تا کنون بیش از 5 هزار مصدوم تصادفات رانندگی را عمل جراحی کرده ام، افزود: جوانان و راننده ها به عوارضی که ممکن است در پی تصادف برای آنها ایجاد شود، بیشتر توجه کنند چراکه ممکن است طولانی مدت باشد و مشکلات زیاد خانوادگی و اجتماعی برای آنها ایجاد کند.

همچنین ببینید

موسیقی‌درمانی نقش مؤثری در پیشگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر دارد

موسیقی‌درمانی نقش مؤثری در پیشگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر دارد

عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه تغذیه و روحیه سالم شاه‌کلید پیشگیری بیماری آلزایمر به شمار می‌رود، تأکید کرد: داشتن ارتباطات اجتماعی، روحیه شکرگزاری، خواب و تغذیه مناسب، بهره‌مندی از نور خورشید، فعالیت جسمانی و ورزش منظم تأثیر زیادی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + 3 =