مشاوره؛ بخش کوچکی از خدمات روان‌درمانی/ مراجعه روزانه حدود ۲۰۰ نفر به بیمارستان روانپزشکی روزبه

مشاوره؛ بخش کوچکی از خدمات روان‌درمانی/ مراجعه روزانه حدود ۲۰۰ نفر به بیمارستان روانپزشکی روزبه

به گزارش ایسنا، «سلامت روان» مانند سلامت جسم از اهمیت فراوانی برخوردار است و همواره تاکید می‌شود که افراد در کنار سلامت جسمانی، به سلامت روان خود و اطرافیان‌شان نیز بیاندیشند تا ضمن داشتن شرایط نرمال در زندگی، از بروز بار سنگین هزنیه‌های تحمیلی بر خانواده و جامعه جلوگیری نیز کنند.  بیماری‌های روان‌پزشکی جزو ۳ دسته بیماری‌هایی هستند که بیشترین بار را به جامعه تحمیل می‌کنند و به اذعان متخصصان، افسردگی شایع‌ترین بیماری روان‌پزشکی در کشور است.

انگ اجتماعی یا استیگما، از جمله مشکلات بیماران روانپزشکی است؛ مشکلی که البته جهانی است و فقط به جامعه ایران محدود نمی‌شود. بر همین اساس هم جنبه‌های فرهنگی مرتبط با بیماری‌های روان‌پزشکی سبب مراجعه دیرهنگام بیماران برای دریافت خدمات درمانی و نهایتا پیچیده و مزمن شدن بیماری می‌شود؛ در چنین شرایطی است که درمان سخت‌تر شده و بار بیشتری نیز بر بیمار و نظام سلامت تحمیل می‌شود.

«بیمارستان روزبه» که بیش از ۸۰ سال قدمت دارد، یکی از مراکز درمانی مهم ایران در ارایه خدمات درمانی روانپزشکی است؛ بیمارستانی که سرگذشت و داستان زندگی افراد بسیاری را شاهد بوده و یکی از برجسته‌ترین مراکز درمانی در حوزه اعصاب و روان‌پزشکی در ایران و خاورمیانه است که در شهر تهران واقع شده و تمرکزی ویژه بر ارائه خدمات تخصصی و پیشرفته در تشخیص، درمان و مراقبت از اختلالات روانی و عصبی دارد.

دکتر امیرحسین جعفریرییس بیمارستان روزبه، ضمن اشاره به وضعیت فعلی بار بیماری‌های روانپزشکی و همچنین درمان‌های تخصصی این بیماری‌ها در کشور، در عین حال بر ضرورت اجرای برخی سیاست‌های درمانی مدیکال در حوزه روانپزشکی نیز تاکید دارد و معتقد است که حوزه سلامت روان با عقب‌افتادگی بسیاری مواجه است و برای حل این عقب‌افتادگی به عزم ملی نیاز داریم و بر همین اساس هم از مسئولان و سازمان‌های مردم نهاد می‌خواهد که به این موضوع توجه کنند و مشکلات حوزه سلامت روان را به رسمیت بشناسند.  

گفت‌وگوی تفصیلی ایسنا با دکتر امیرحسین جعفری – رییس بیمارستان روزبه، درباره خدمات تخصصی و پیشرفته در حوزه اعصاب و روانپزشکی و همچنین چالش‌ها و مشکلات این حوزه را در پی می‌خوانید:

بیمارستانی با بیش از ۸۰ سال خدمت در حوزه سلامت روان
دکتر امیرحسین جعفری_رئیس بیمارستان روزبه در گفت‌وگوی تفصیلی با ایسنا، با بیان اینکه «بیمارستان روزبه»  بیشتر از ۸۰ سال قدمت دارد، اظهار کرد: قدمت بیمارستان روزبه تا حدودی با آغاز ارائه خدمات نوین روان‌پزشکی در کشور مصادف است. پیش از ارائه خدمات نوین روان‌پزشکی، صرفا خدماتی از نوع نگهداری از بیماران مبتلا به اختلالات روان ارائه می‌شد. به عبارت دیگر، مراکزی برای نگهداری از بیماران مبتلا به اختلالات روان در کشور به ویژه در اواخر دوره قاجار ایجاد شد. جامعه در آن بازه زمانی بر این باور بود، بهتر است بیماران مبتلا به اختلالات روان از جامعه جدا شوند.

همچنین ببینید

یک پدر خوب هیچ وقت جلوی پسرش این کارها را انجام نمی‌دهد

یک پدر خوب هیچ وقت جلوی پسرش این کارها را انجام نمی‌دهد

یک پدر خوب هرگز جلوی پسرش رفتاری نمی‌کند که به شخصیت، عزت‌نفس یا آرامش او آسیب بزند؛ نکته‌ای مهم برای تربیت مردان آینده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × پنج =