شنبه , فروردین 30 1404
خدمات پزشکی، موتور محرک استان فارس است

خدمات پزشکی، موتور محرک استان فارس است

به گزارش وبدا، دکتر حمید پورمحمدی، در این آیین که عصر دیروز، چهارشنبه ۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۴ برگزار شد؛ ضمن قدردانی از مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزشی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عوامل اجرایی و تمامی دست اندرکاران بهره برداری از این مرکز آموزشی درمانی، آن را هدیه ای به مردم استان فارس دانست که بدون چشمداشت مالی و با هدف رفع نیاز مردم به خدمات سلامت راه اندازی شده است.

 
وی همجواری بیمارستان بوستان با بیمارستان سوانح سوختگی و ترمیمی حضرت امیرالومنین(ع) و پروژه ساخت بیمارستان حضرت خاتم الانبیاء(ص) و همچنین در نزدیکی با بیمارستان پیوند اعضای بوعلی سینا را یک قطب بیمارستانی در شیراز برشمرد که به دلیل دور بودن از شرایط ترافیک مرکز شهر، زیرساخت مناسبی برای دسترسی هرچه بهتر مردم به خدمات درمانی محسوب می شود.
 
معاون رییس جمهور، راه اندازی مجموعه های پزشکی و دانشگاهی در جوار شهر صدرا را نیز فرصت مطلوبی ارزیابی کرد که آن را در بین شهرهای اقماری، پیشتاز می سازد.
 
دکتر پورمحمدی همچنین به «شهر سلامت شیراز» به عنوان پروژه ای نیازمند توسعه اشاره کرد که در صورت تقویت و تبدیل شدن به منطقه ویژه، زمینه جذب نیروی جوان کشور را فراهم آورده و ضمن کاهش بار مهاجرت قشر تحصیل کرده به ویژه در حوزه سلامت، به عنوان نیروی محرکه ای برای توسعه فارس عمل می کند.
 
رییس سازمان برنامه و بودجه، مهمترین محور خدمات صادراتی ایران در حوزه شرکت های دانش بنیان را خدمات پزشکی با درآمدزایی بالا برشمرد و گفت: باید در این مسیر قدم برداریم و شیراز در زمینه از ظرفیت مناسبی برخوردار است.
 
دکتر پورمحمدی با بیان اینکه هر خدمتی برای توسعه امر بهداشت و درمان نیاز باشد، دولت کوتاهی ندارد، ادامه داد: به لطف الهی و تلاش همکاران در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مسئولان استانی، این بیمارستان به بهره برداری رسید و کمبودهای موجود نیز با اختصاص اعتبار لازم، برطرف می شود.
 
وی شیراز را قطب پزشکی و موتور محرکه استان را خدمات پزشکی دانست و با اشاره به پیش بینی ارائه خدمات اعصاب و روان در این مرکز آموزشی درمانی، آن را زیرساخت مناسبی برای خدمت رسانی به این گروه از بیماران در شیراز و استان های اطراف عنوان کرد.
 
رییس سازمان برنامه و بودجه اظهار کرد: تلاش داریم پروژه های نیمه تمام تکمیل شود و بیمارستان های جدید جایگزین بیمارستان های فرسوده شوند؛ برای برنامه ریزی در بیمارستان های دولتی، منابع خاصی نیاز است که باید از همه ظرفیت های کشور استفاده کرد.
 
ضرورت تقویت زیرساخت های درمانی شیراز

نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز نیز در این آیین، شیراز را قطب پزشکی کشور معرفی کرد و گفت: امیدواریم چالش های حوزه درمان و آموزش پزشکی شیراز و استان رفع شود.
آیت الله لطف الله دژکام، بیمارستان نمازی شیراز را یکی از بزرگترین و مجهزترین بیمارستان های کشور دانست که پزشکان بسیاری را در خود پرورش داده است که به دلیل حجم بالای مراجعه روزانه با چالش های بسیاری روبرو است و رفع این چالش ها را نیازمند نگاه ویژه مسئولان است.
توسعه زیرساخت های درمانی منطقه غرب کلانشهر شیراز با بهره برداری از بیمارستان بوستان

دکتر سید بصیر هاشمی، رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از همه مسئولان گذشته و شرکت مادر تخصصی و پیمانکاران به پاس مشارکت در طول زمان ساخت، تکمیل و بهره برداری از این پروژه قدردانی کرد و افزود: با تلاش و پیگیری های انجام شده، بیمارستان مجهز به بخش‌های تخصصی و فوق تخصصی و امکانات پیشرفته و نیز کادر پزشکی مجرب، با رعایت استانداردهای لازم ساخته شده و آماده ارائه خدمات به مردم است.
وی با بیان روند توسعه زیرساخت های درمانی در کلان شهر شیراز، بهره برداری از این خدمت درمانی در مجاورت با بیمارستان سوانح سوختگی و ترمیمی حضرت امیرالمومنین (ع) با ۱۱۰ تخت و پروژه در دست ساخت بیمارستان ۳۱۳ تختخوابی خاتم الانبیاء (ص) را گامی در راستای پاسخگویی به رفع نیاز ساکنان منطقه غرب شیراز به خدمات درمانی برشمرد.

دکتر هاشمی با اشاره به برنامه‌ریزی برای دانشکده‌ها، محیط های آموزشی و آینده دانشگاه در پردیس شهید دوران، بر اهمیت تکمیل و تجهیز این مجموعه تأکید کرد و گفت: با توجه به حجم مراجعه به شیراز از سایر استان های کشور، به ویژه آمار بالای مراجعه به بیمارستان‌ های نمازی و شهید دکتر فقیهی، نیاز است بیمارستان‌های جدید در شیراز ساخته شود تا شاهد تحولات مثبت در حوزه بهداشت و درمان باشیم.
 
 
گفتنی است بیمارستان بوستان شیراز با ۲۸۹ تخت بیمارستانی، در زمینی به مساحت ۳۷ هزار متر مربع، با زیربنای ۳۳ هزار متر مربع در چهار طبقه و با ارزش ۲۰ هزار میلیارد ریال، در منطقه غرب شیراز احداث شده که در مراسمی با حضور دکتر پورمحمدی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه، دکتر امیری، استاندار فارس، آیت الله دژکام، نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، دکتر هاشمی، رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جمعی از مدیران ارشد استان فارس به چرخه خدمت رسانی در شیراز پیوست.

همچنین ببینید

اجرای فراگیر غربالگری سلامت روان در دانشگاه های علوم پزشکی در سال جاری

اجرای فراگیر غربالگری سلامت روان در دانشگاه های علوم پزشکی در سال جاری

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از اولویت سلامت روان در برنامه های این معاونت خبر داد و بر ضرورت تقویت زیرساخت‌ها و افزایش مشارکت دانشجویان در فعالیت‌ های فرهنگی و اجتماعی، تاکید کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 5 =