دوشنبه , اردیبهشت 22 1404
هشدار نسبت به عواقب تأخیر در پرداخت مطالبات دارویی

هشدار نسبت به عواقب تأخیر در پرداخت مطالبات دارویی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، مهدی پیرصالحی، در یک برنامه زنده تلویزیونی با اشاره به تأثیر مستقیم تأمین مالی در چرخه تولید و توزیع دارو، گفت: کوچک‌ترین اختلال در نقدینگی یا تخصیص بودجه می‌تواند دارو را از چرخه تأمین خارج کند و پیامد آن متوجه سلامت مردم است.

وی تأکید کرد: صنعت دارو نیاز روزانه به منابع دارد و هرگونه وقفه در پرداخت بیمه‌ها یا تأخیر در تخصیص اعتبار، هزینه‌های چند برابری برای جبران در پی دارد.

پیرصالحی ضمن اشاره به عملکرد بهتر بیمه سلامت نسبت به دیگر بیمه‌ها، افزود: بیشترین چالش در حال حاضر مربوط به بیمه تأمین اجتماعی است که تأخیر در پرداخت آن مشکلات زیادی برای صنعت ایجاد کرده است.

وی ابراز امیدواری کرد: با توجه به پیش‌بینی‌هایی که در قانون بودجه امسال صورت گرفته، مطالبات عقب افتاده دارویی پرداخت شود و دارو در اولویت پرداخت بیمه‌ها قرار گیرد.

رئیس سازمان غذا و دارو، به وضعیت انسولین‌های قلمی اشاره کرد و گفت: تولید داخل کمبودی ندارد و شرکت‌های داخلی توان تأمین کامل بازار را دارند. بخش عمده گلایه‌ها مربوط به انسولین‌های وارداتی است که با سیاست کلی کشور در کاهش واردات و حمایت از تولید داخل هماهنگ نیست.

همچنین ببینید

مادران باردار خودسرانه مکمل مصرف نکنند

مادران باردار خودسرانه مکمل مصرف نکنند

استاد تمام گروه مامایی دانشگاه علوم پزشکی بر ضرورت مشورت مادران باردار با پزشک یا متخصص تغذیه برای دریافت برنامه غذایی و مکمل‌های مناسب تاکید کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + 13 =