پنجشنبه , اردیبهشت 11 1404
کدام مکمل‌های تغذیه‌ای را در ماه رمضان مصرف کنیم؟

کدام مکمل‌های تغذیه‌ای را در ماه رمضان مصرف کنیم؟

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، علی صفا سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به تغییرات تغذیه‌ای روزه‌داران در ماه مبارک رمضان، مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای از جمله مولتی‌ویتامین‌ها، املاح معدنی و فرآورده‌های طبیعی افزایش می‌یابد. سازمان غذا و دارو نظارت دقیقی بر فرآیند تولید، توزیع و عرضه این محصولات دارد تا از کیفیت و سلامت آن‌ها اطمینان حاصل شود.

وی با اشاره به اینکه مکمل‌هایی مانند ویتامین D، کلسیم، آهن و منیزیم می‌توانند به کاهش ضعف، خستگی و کم‌آبی بدن کمک کنند، افزود: همچنین برخی فرآورده‌های طبیعی مانند زعفران، چای سبز و زنجبیل در بهبود عملکرد گوارش نقش دارند. مصرف این مکمل‌ها باید با آگاهی و تحت نظر متخصصان انجام شود، زیرا زیاده‌روی در مصرف آن‌ها ممکن است منجر به عوارض ناخواسته شود.

سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو بر لزوم تهیه مکمل‌های تغذیه‌ای از منابع معتبر تأکید کرد و ادامه داد: داروخانه‌ها تنها مراکز مجاز برای عرضه این محصولات هستند و مردم باید از خرید مکمل‌ها از مراکز نامعتبر خودداری کنند. همچنین مصرف مکمل‌های حاوی کافئین در وعده سحر توصیه نمی‌شود، زیرا می‌تواند باعث افزایش تشنگی در طول روز شود.

صفا در پایان خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو از عموم مردم می‌خواهد که در مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای دقت لازم را داشته باشند و در صورت نیاز، از مشورت پزشک یا داروساز بهره بگیرند.

همچنین ببینید

جهش فناورانه در نانوپزشکی؛ انجام تست ۲ ساعته در ۱۵ ثانیه!

جهش فناورانه در نانوپزشکی؛ انجام تست ۲ ساعته در ۱۵ ثانیه!

استارتاپ ایرلندی ماراما لبز از دستگاه پیشرفته CloudSpec رونمایی کرد که سنجش بار دارویی نانوذرات لیپیدی را تنها در چند ثانیه ممکن می‌سازد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × سه =