ماندن جرم‌ روی دندان‌ها سلامت لثه و استخوان را تهدید می‌کند

ماندن جرم‌ روی دندان‌ها سلامت لثه و استخوان را تهدید می‌کند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، پریسا انتظاری، متخصص ترمیمی و زیبایی دندان، با تأکید بر ضرورت جرم‌گیری اصولی و منظم دندان‌ها اظهار داشت: برخلاف برخی باورهای نادرست، جرم‌های دندانی بخشی از ساختار طبیعی دندان نیستند و باقی‌ماندن آن‌ها می‌تواند آسیب جدی به لثه و استخوان فک وارد کند.

وی افزود: برخی افراد تصور می‌کنند که جرم‌گیری باعث تضعیف مینای دندان یا از بین رفتن بخشی از دندان می‌شود، در حالی‌که این جرم‌ها رسوبات مضر و خارجی هستند که تجمع آن‌ها زمینه‌ساز التهاب لثه، تحلیل استخوان و در نهایت لق شدن دندان خواهد شد.

این متخصص ادامه داد: نیاز به جرم‌گیری برای همه افراد یکسان نیست. افرادی که ساختار دهان و بزاق آن‌ها مستعد تولید جرم است، ممکن است هر سه ماه یک بار به جرم‌گیری نیاز داشته باشند؛ در حالی‌که برخی دیگر ممکن است تا یک سال هم نیازی به این کار نداشته باشند.

به گفته انتظاری، معیار اصلی برای انجام جرم‌گیری، بررسی وضعیت بهداشت دهان، وضعیت لثه‌ها و میزان تشکیل رسوبات دندانی است. او تأکید کرد: پیشگیری از بیماری‌های دهان و دندان، نیازمند مراجعه منظم به دندان‌پزشک و رعایت بهداشت دهان است.

کد خبر 6473822


محدثه رمضانعلی

همچنین ببینید

جزئیات آزمون دانشنامه و گواهینامه تخصصی دندانپزشکی سال ۱۴۰۴ اعلام شد

جزئیات آزمون دانشنامه و گواهینامه تخصصی دندانپزشکی سال ۱۴۰۴ اعلام شد

آزمون دانشنامه و گواهینامه تخصصی دندانپزشکی سال ۱۴۰۴ آذرماه برگزار خواهد شد. ثبت نام در این آزمون در روزهای ۱۵ تا ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴ انجام می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + هشت =