کنفوبیشن گردشگری سلامت اکو؛ مسیر جدید تحول اقتصادی و برندینگ جهانی

کنفوبیشن گردشگری سلامت اکو؛ مسیر جدید تحول اقتصادی و برندینگ جهانی

حمید بادامی‌نجات، در حاشیه آغاز به کار نمایشگاه تخصصی گردشگری سلامت اکو در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری سومین کنفوبیشن (کنفرانس و نمایشگاه) بین‌المللی گردشگری سلامت کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) در همدان، این رویداد را نقطه عطف و آغازی بر فصل جدیدی از توسعه و تحول پایدار در عرصه گردشگری و سلامت استان دانست.

وی افزود: برگزاری این کنفوبیشن، نماد اعتماد و نگاه ویژه سازمان‌های بین‌المللی به توانمندی‌های همدان است. ما امروز از یک فرصت منحصربه‌فرد برای عرضه ظرفیت‌های علمی، درمانی، تاریخی و طبیعی خود به مخاطبان داخلی و خارجی بهره‌مند شده‌ایم؛ فرصتی که نه فقط برای معرفی قابلیت‌های شهر در ابعاد ملی، بلکه با هدف قرار دادن بازارهای جهانی و منطقه‌ای تدارک دیده شده‌است.

رئیس کمیسیون گردشگری و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی همدان با تاکید بر اینکه گردشگری سلامت یکی از پیشران‌های اقتصادی نوین شناخته می‌شود، گفت: امروز دیگر گردشگری سلامت صرفاً به معنای ارائه خدمات درمانی به بیماران خارجی نیست، این حوزه گستره‌ای از تعاملات علمی، انتقال دانش تخصصی، توسعه زیرساخت‌های مدرن، اشتغال‌زایی جوانان بومی و افزایش سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی را به دنبال دارد.

بادامی‌نجات خاطرنشان کرد: همدان با دارا بودن پیشینه غنی پزشکی، وجود مراکز درمانی معتبر و کادر متخصص، آماده نقش‌آفرینی پررنگ در این مسیر است.

وی با اشاره به حضور پررنگ فعالان حوزه سلامت، مقامات کشوری و بین‌المللی و نمایندگان بخش خصوصی و عمومی در این رویداد، بیان کرد: کنفوبیشن اکو بستری برای گفتگو و هم‌افزایی کشورهای منطقه در حوزه سلامت فراهم ساخته است و نقش همدان را از یک مقصد توریستی داخلی، به یک پایگاه مهم تعاملات چندجانبه و قطب منطقه‌ای سلامت ارتقا داده است.

رئیس کمیسیون گردشگری و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر همدان عنوان کرد: این امر، زمینه جذب مستقیم و غیرمستقیم سرمایه و افزایش سطح تعاملات علمی و تجاری استان با کشورهای همسایه را بیش از پیش مهیا می‌سازد.

بادامی‌نجات با بیان اینکه ابعاد اقتصادی برگزاری این کنفوبیشن تنها به مدت روزهای رویداد محدود نمی‌شود، گفت: برگزاری موفق چنین رویدادهایی در همدان افزون بر ایجاد رونق آنی هتل‌ها، مراکز درمانی و خدماتی، تأثیرات بلندمدتی چون رشد پایدار درآمدهای شهری، توسعه صنعت توریسم سلامت، ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و بهبود زیرساخت‌های شهری را در پی دارد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین باعث افزایش سطح خدمات و استانداردهای درمانی حتی برای شهروندان بومی خواهد شد.

رئیس کمیسیون گردشگری و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به موقعیت جغرافیایی مثال‌زدنی همدان، بیان کرد: همدان از حیث موقعیت راهبردی و سرزمینی، ارتباط آسان و ارزان با استان‌های غربی، مرکز و حتی شمال‌غرب کشور و کشورهای منطقه را امکان‌پذیر می‌کند.

بادامی‌نجات ادامه داد: این امتیاز رقابتی وقتی با برندینگ و تبلیغات صحیح تلفیق شود، قادر است سیل بیماران متقاضی خدمات باکیفیت درمانی و گردشگران سلامت را به سمت شهر سرازیر کند.

وی با تاکید بر اینکه توسعه گردشگری سلامت نیازمند نگاه یکپارچه و سیستماتیک است، گفت: رشد این حوزه بدون تعامل نزدیک و مستمر میان نهادهای حاکمیتی، متخصصان، بخش خصوصی و دانشگاه‌ها میسر نیست.

رئیس کمیسیون گردشگری و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر همدان عنوان کرد: مدیریت شهری، شورای اسلامی شهر و سایر ارگان‌های مسئول، موظف‌اند با همسویی و برنامه‌ریزی راهبردی، موانع پیش‌رو را شناسایی و برطرف سازند و بستری امن، توسعه‌یافته و پویا را برای بیماران و گردشگران خارجی فراهم آورند.

وی در پایان با اشاره به اینکه همدان با میزبانی شایسته این رویداد، جایگاه خود را بیش از پیش در سطح ملی و منطقه‌ای تثبیت کرده است، تأکید کرد: شورای اسلامی شهر و تیم مدیریت شهری با حمایت عملی و تسهیل‌گری، توسعه تعاملات بین‌المللی و ارتقای کیفیت و کمیت خدمات درمانی، مسیر هموار برای رشد پویای صنعت گردشگری سلامت در همدان را پیگیری خواهد کرد.

بادامی‌نجات خاطرنشان کرد: هدف ما تحقق شهری توسعه‌یافته، کارآفرین و در تراز جهانی است که الگویی موفق برای دیگر شهرهای کشور باشد.

همچنین ببینید

«ده بالا»؛ نگین سبز کویر در دامنه شیرکوه

«ده بالا»؛ نگین سبز کویر در دامنه شیرکوه

تفت- در دل کویر مرکزی ایران، جایی که گرمای طاقت‌فرسای تابستان و خشکی زمین، سیمای اصلی اقلیم را ترسیم میکند، روستایی پدیدار می‌شود که به «نگین سبز کویر» شهرت یافته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + دو =