پرستاران شهادت کودکان معصوم را در جنایات رژیم صهیونی به چشم دیدند

پرستاران شهادت کودکان معصوم را در جنایات رژیم صهیونی به چشم دیدند

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تبریز گفت: در جنگ 12 روزه بسیاری از مردم به مناطق امن رفته یا تعطیل و دور کار شدند و اخبار جنگ را از رسانه‌ها دریافت می‌کردند اما پرستاران با چشم خود شاهد این جنایات بودند و شهادت کودکان معصوم و زنان و مردان غیر نظامی را به چشم دیدند. دیدن این صحنه‌ها برای پرستاران بسیار سخت بود.

مهدی ظلی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی سازمان نظام پرستاری افزود: در طول 12 روز جنگ تحمیلی با دشمن، مردم عادی از شهادت و جراحت هموطنانمان فقط از طریق رسانه ها باخبر می‌شدند اما همکاران ما هر روز شاهد جنایات رژیم رذل صهیونی بودند.

وی گفت: یکی از تلخ‌ترین اخباری که در آن روزها توسط همکاران اورژانس یکی از مراکز درمانی به دستم رسید، شهادت دو کودک معصوم بود که در حین بازی با برخورد ترکش های پهباد دشمن دچار جراحت‌های شدید شده و متاسفانه به دلیل شدت جراحات به شهادت رسیدند، این موضوع از نظر روحی تاثیر بسیار بدی روی همکارانی گذاشته بود که از نزدیک شاهد پرپر شدن این دو کودک معصوم در مقابل چشمان والدینشان شده بودند.

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تبریز افزود: جامعه پرستاری در جنگ تحمیلی ۱۲روزه همانند تمامی بزنگاه ها، با وجود همه خلف وعده های مسئولان باز هم سنگ تمام گذاشت، حالا نوبت مسئولان است. در طول جنگ تحمیلی 12 روزه، پرستاران پا به پای نیروهای مسلح جان بر کف، در صحنه بودند تا از سلامت مردم دفاع کنند.

وی گفت: در این 12 روز که اغلب مشاغل تعطیل یا در دورکاری بودند و‌ بسیاری از مردم، شهرهای بزرگ را ترک و‌ به مناطق امن پناه برده بودند، پرستاران نه تنها مثل همیشه مشغول خدمت بودند که حتی بیشتر از مواقع عادی آماده خدمت رسانی به بیماران و مجروحان بودند.

ظلی ادامه داد: از روز نخست جنگ تحمیلی، تبریز و‌ شهرهای اطراف، هر روز هدف بمباران و‌ حملات موشکی و پهبادی دشمن صهیونیستی بود، اما همکاران ما هرگز سنگر خدمت و دفاع از سلامت هم میهنان خود را ترک نکرده و با درک صحیح از شرایط جنگی، در مورد مطالبات و‌ معوقات خود سکوت اختیار کردند و‌ با فداکاری مثال زدنی در این ایام، بیش از پیش آماده همکاری و خدمت رسانی بودند.

آمادگی داوطلبانه پرستاران غیر شاغل برای حضور در بیمارستانها

وی گفت: در این ایام پیام های زیادی از همکارانی گرفتم که یا بازنشسته شده بودند‌ یا به دلیل پایان طرح و قرارداد، در هیچ یک از مراکز درمانی مشغول به کار نبودند، وجه مشترک همه پیامها، آمادگی برای همکاری داوطلبانه در صورت نیاز و‌ به وجود آمدن شرایط بحرانی بود که نشان از مسئولیت پذیری بی نظیر جامعه پرستاری داشت.

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تبریز افزود: جامعه پرستاری همانند آزمون سخت کرونا، از آزمون دیگری سربلند بیرون آمده است، همه مسئولان کشور شاهد فداکاری ها و حضور موثر جامعه پرستاری در این مدت بودند و بارها به این موضوع اذعان داشتند، اما واقعیت این است که قدردانی از زحمات ایثارگرانه جامعه پرستاری ففط در سخنرانی ها یا مصاحبه ها کافی نیست.

انتظار پرستاران: عمل مسئولان به وعده‌ها

وی گفت: حال که حساسیت و اهمیت شغل پرستاری در بزنگاه ها و شرایط خاص و بحرانی بر مسئولان نظام آشکار شده است، انتظار داریم دولت و مجلس، وعده هایی که برای بهبود شرایط معیشتی، رفاهی و شغلی پرستاران در طول سالیان سال بارها و‌ بارها تکرار کرده است را عملی کنند.

ظلی افزود: برقراری عدالت در نظام سلامت با تصویب فوق العاده خاص با بالاترین ضریب ممکن، اصلاح دستورالعمل‌های بازپرداخت تعرفه های پرستاری، اجرای کامل قانون مشاغل سخت و‌ زیان آور، پرداخت کامل معوقات و تامین نیروی انسانی کافی، از جمله اقدامات ملموسی است که اجرایی شدن آنها می تواند بخشی از انتظارات جامعه پرستاری را برآورده سازد.

وی تاکید کرد: بی شک برآورده کردن مطالبات جامعه پرستاری، بعد از شرایطی که پشت سر گذاشته ایم سبب افزایش انگیزه همکاران و مانع دلسردی و ناامیدی آنان خواهد شد.

همچنین ببینید

تاب آوری نظام سلامت گران تمام شد

تاب آوری نظام سلامت گران تمام شد

فرقی نمی‎کند هشت سال دفاع مقدس باشد، همه‎گیری کرونا یا جنگ 12 روزه. پیام‎آوران سلامت، بعد از نیروهای نظامی، یکی از قدرتمندترین گروه‎ها در مقابله با بحران بویژه در شرایط جنگی هستند. این گروه همیشه در بحران‌های سنگین جان مجروحان و مصدومان را نجات داده‌اند و همیشه نقطه قوت مردم در شرایط بحرانی هستند. البته این رشادت و همراهی فقط مختص کادر درمان ساکن در وطن نبود. در روزهای اول تجاوزات رژیم صهیونیستی به کشور و بسته شدن خطوط هوایی، برخی از پزشکان که در سفرهای علمی یا در خارج از ایران مشغول کار و تحصیل بودند، خود را به مرزهای زمینی رساندند تا در کنار دیگر همکارانشان برای حفظ جان مردم خدمت کنند. اما وقتی موشک‎های دشمن کورکورانه شلیک می‎شدند، مناطق نظامی، مسکونی، بیمارستان‎ها، مطب‎های پزشکان، کادر درمان و بیماران هم مصون از تجاوزات نبودند.به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، مطلب پیش رو به قلم محدثه جعفری در روزنامه ایران مورخ 12 تیر 1404 منتشر شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + ده =