«تیم درمان» در قلب تپنده اورژانس مستقر شد؛ سریال مرداد کلید می‌خورد

«تیم درمان» در قلب تپنده اورژانس مستقر شد؛ سریال مرداد کلید می‌خورد

مجموعه ۲۶ قسمتی «تیم درمان» با همکاری معاونت پرستاری و سازمان نظام پرستاری به کارگردانی محمد عبدی زاده با تمرکز بر زندگی کادر درمان مرداد امسال کلید می‌خورد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پرستاری، سریال ۲۶قسمتی «تیم درمان» با محور زندگی کادر درمان و در دل یکی از شلوغ‌ترین و پیچیده‌ترین نقاط بیمارستان بخش اورژانس مقابل دوربین می‌رود. این مجموعه، با الهام از خاطرات واقعی پزشکان، پرستاران و پرسنل درمانی، تصویری انسانی و چندلایه از دنیای پراضطراب اما امیدبخش آن‌ها را ترسیم می‌کند.

در «تیم درمان»، با ساختاری اپیزودیک و چندروایتی، در هر قسمت ماجرای بیماری تازه‌ای باز می‌شود؛ از مراجعان داخلی و محلی گرفته تا بیمارانی از کشورهای همسایه مانند آذربایجان، ارمنستان، تاجیکستان، ترکیه، گرجستان و … هر کدام با لهجه، فرهنگ و لباس مخصوص خود در این داستان ها حضور دارند.

تهیه‌کننده «تیم درمان» سید محسن جاهد است. این مجموعه به سفارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با همکاری سازمان نظام پرستاری کشور تولید می‌شود. پیش تولید «تیم درمان» مدتی است آغاز شده و تصویربرداری سریال از ابتدای مرداد شروع می‌شود.

عوامل این پروژه عبارتند از نویسنده و کارگردان: محمد عبدی‌زاده، تهیه‌کننده: سید محسن جاهد، مجری طرح: رضا علی‌پور، مدیر فیلمبرداری: سید محسن جاهد، فیلمبردار: شاهین عبدی زاده، طراح صحنه: حمیدرضا عامری، دستیار کارگردان: لیلا محمدی، برنامه‌ریز: علی جاهد، دستیاران اجرایی کارگردان: علی کفراش، مهدی پازوکی، مشاوران تخصصی پروژه: امیر صدر، تهمینه صالحی، مهوش آگاهی، حمید چراغی.

محمد عبدی‌زاده پیش از این فیلم‌های داستانی و مستندهای «دستبرد»، «چشم قانون»، «دوال»، «فهرست مرگ»، «بی‌پایان»، «عشق و خیانت»، «اپرای هفت شهر عشق»، «طاعون قرن»، «حرامی عیار»، «باد برمی خیزد»، «غبار جنگ» و … را کارگردانی کرده است.

همچنین ببینید

حداقل ۱۰هزار پرستار باید سالانه به سیستم درمانی کشور اضافه شود

حداقل ۱۰هزار پرستار باید سالانه به سیستم درمانی کشور اضافه شود

رئیس کمیته پرستاری کمیسیون بهداشت مجلس گفت: سالانه باید حداقل ۱۰هزار نیروی پرستاری جدید به سیستم درمانی کشور اضافه شود. اکنون زمان مناسبی است که وزیر بهداشت با توجه به تجربه و فداکاری‌ پرستاران، امکان جذب رسمی و ادامه همکاری آن‌ها با دانشگاه‌های علوم پزشکی را فراهم کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 2 =