پایش سلامت 2800 نفر در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

پایش سلامت 2800 نفر در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

سازمان نظام پرستاری با برپایی غرفه پایش سلامت، خدمات مختلف سلامت محور را به 2800 نفر از بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب بین المللی کتاب تهران ارائه کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پرستاری،  محمد طوسی، دبیر اجرایی برنامه پایش سلامت سازمان نظام پرستاری در نمایشگاه کتاب، از اجرای موفق و گسترده این خدمات در بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد.

وی گفت: این برنامه با هدف ارتقای سطح آگاهی عمومی در حوزه سلامت و ترویج سبک زندگی سالم، از تاریخ ۱۸تا ۲۷اردیبهشت‌ ۱۴۰۴در سالن انتشارات دانشگاهی نمایشگاه برگزار شد و در طول ۱۰روز برگزاری، به بیش از 2800 نفر از بازدیدکنندگان خدمات مختلف سلامت محور ارائه شد.

طوسی افزود: این خدمات شامل پایش فشار خون، اندازه‌گیری قند خون، محاسبه شاخص توده بدنی  BMI، مشاوره سلامت روان، آموزش سلامت عمومی، آموزش سبک زندگی سالم و ارائه پمفلت‌های آموزشی بود.

وی با اشاره به استقبال گسترده بازدیدکنندگان از این غرفه افزود: مخاطبان ما ترکیبی از عموم مردم، دانشجویان، اساتید، پژوهشگران و فعالان حوزه نشر بودند که این فرصت را مغتنم شمردند تا ضمن بازدید از نمایشگاه کتاب، از خدمات سلامت‌محور نیز بهره‌مند شوند. این رویکرد، گامی مؤثر در جهت هم‌افزایی فرهنگ و سلامت در یک فضای علمی و اجتماعی بود.

طوسی همچنین با تأکید بر مشارکت فعال دانشجویان پرستاری در اجرای این برنامه خاطرنشان کرد: حضور پرتلاش و متعهد دانشجویان پرستاری از دانشگاه‌های معتبر تهران از جمله دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج)، دانشگاه علوم پزشکی ارتش، دانشگاه شاهد، دانشگاه شهید بهشتی و سایر مراکز علمی، به کیفیت ارائه خدمات و اثرگذاری برنامه کمک شایانی کرد. این تجربه، نمونه‌ای موفق از تلفیق آموزش، مسئولیت اجتماعی و خدمت‌رسانی علمی به جامعه بود.

همچنین ببینید

تاب آوری نظام سلامت گران تمام شد

تاب آوری نظام سلامت گران تمام شد

فرقی نمی‎کند هشت سال دفاع مقدس باشد، همه‎گیری کرونا یا جنگ 12 روزه. پیام‎آوران سلامت، بعد از نیروهای نظامی، یکی از قدرتمندترین گروه‎ها در مقابله با بحران بویژه در شرایط جنگی هستند. این گروه همیشه در بحران‌های سنگین جان مجروحان و مصدومان را نجات داده‌اند و همیشه نقطه قوت مردم در شرایط بحرانی هستند. البته این رشادت و همراهی فقط مختص کادر درمان ساکن در وطن نبود. در روزهای اول تجاوزات رژیم صهیونیستی به کشور و بسته شدن خطوط هوایی، برخی از پزشکان که در سفرهای علمی یا در خارج از ایران مشغول کار و تحصیل بودند، خود را به مرزهای زمینی رساندند تا در کنار دیگر همکارانشان برای حفظ جان مردم خدمت کنند. اما وقتی موشک‎های دشمن کورکورانه شلیک می‎شدند، مناطق نظامی، مسکونی، بیمارستان‎ها، مطب‎های پزشکان، کادر درمان و بیماران هم مصون از تجاوزات نبودند.به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، مطلب پیش رو به قلم محدثه جعفری در روزنامه ایران مورخ 12 تیر 1404 منتشر شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 4 =