۱۵۰۰ نشریه ثبت شده در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی وجود دارد

۱۵۰۰ نشریه ثبت شده در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی وجود دارد

به گزارش وبدا، سعید بابایی، مدیر کل فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در نشست کارشناسان و نمایندگان مدیران مسئول در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه‌های علوم پزشکی که در دانشکده علوم تغذیه و صنایع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جریان است، گفت: در شش ماهه دوم سال تحصیلی پارسال حدود ۴۰۰ نشریه فعال داشتیم که نسبت آن حدود یک سوم کل نشریات ثبت شده است، از این رو باید در میسر فعال سازی نشریاتی که ثبت شده‌اند از هیچ تلاشی دریغ نکنیم. نشریات دانشجویی ما باید بیش از پیش روند رو به رشد و مسیر پیشرفت را طی کنند.

مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه حدود ۳۷ درصد نشریات در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی، علمی و فرهنگی هستند، خاطرنشان کرد: ۱۵ درصد از نشریات ما صرفا علمی و ۱۸ درصد فرهنگی و مذهبی هستند و ۱۸ درصد از نشریات ما صرفا فرهنگی و ۶ درصد صرفا سیاسی هستند.

وی به اهمیت نشریات صوتی و پادکست‌ها اشاره کرد و گفت: متاسفانه نشریات صوتی ما در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی حدود ۲ درصد است در حالی که باید به لحاظ کمی و کیفی شمار نشریات صوتی را در سطح دانشگاه‌ها افزایش دهیم چرا که در عصر امروز دانشجویان بیشتر با نشریات صوتی ارتباط برقرار می‌کنند؛ نیاز است به سمتی حرکت کنیم که بتوانیم با زبان روز دانشجویان با آنها ارتباط برقرار کنیم.

بابایی خطاب به فعالان و کارشناسان نشریات دانشجویی گفت: باید بتوانیم از ابزارهای جدید در حوزه فعالیت نشریات دانشجویی استفاده بهتری داشته باشیم تا اثرگذاری ما در حل مشکلات نشریات دانشجویی و انتقال مشکلات به مدیران جامعه به خصوص مدیران دانشگاه‌ها و وزارت بهداشت مطلوب‌تر باشد.

وی تصریح کرد: نشریات دانشجویی یکی از ابزارهایی است که می‌تواند در رفع مشکلات صنفی و فرهنگی دانشگاه‌ها اثرگذار باشد. نشریات دانشجویی در کنار سایر نهادهای دانشجویی از جمله انجمن‌های علمی، کانون‌های فرهنگی، تشکل‌های اسلامی، شوراهای صنفی و… می‌توانند نقش موثری در فضای فرهنگی دانشگاه‌ها ایفا کنند و رسالت خطیری بر عهده دارند؛ ارزش فعالیت شما فعالان نشریات دانشجویی در عرصه رسانه غیرقابل توصیف است.

مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت تنوع موضوعی نشریات دانشجویی اظهار کرد: کنار هم قرار گرفتن حوزه‌ها و موضوعات متعدد در نشریات دانشجویی از جمله حوزه‌های علمی، سیاسی، اجتماعی، ورزشی و فرهنگی و… باعث می‌شود دایره فعالیت شما عزیزان در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی صرفا محدود به یک موضوع نباشد و این تعدد موضوعات باعث می‌شود طیف عظیمی از دانشجویان با هرگونه سلایق و علایق در زمینه‌های مختلف، گام به میدان فعالیت در عرصه نشریات دانشجویی در سطح دانشگاه‌ها بگذارد.

وی با ابراز امیدواری از این که برگزاری این نشست منجر به اتفاقات خوبی در حوزه نشریات دانشجویی در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی شود، گفت: برگزاری این انتخابات بهانه‌ای است که شما عزیزان در این نشست دو روزه گرد هم آمده و با یکدیگر تعامل و همفکری داشته باشید و با حضور در کارگاه‌های آموزشی، سطح سواد رسانه‌ای و آگاهی خود را افزایش دهید.

بابایی در پایان تاکید کرد: شما عزیزان، نمایندگان ۱۴۰۰ نشریه ثبت شده در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی هستید و باید با همفکری و مشارکت یکدیگر کاری کنید که سال تحصیلی آینده روند رو به رشدتری در عرصه نشریات دانشجویی داشته باشیم. قدر فعالیت خود را بدانید چرا که امیدآفرینی، هویت و آینده ایران متعلق به همه شما عزیزان است.

همچنین ببینید

حتی یک نفر از کارکنان مراکز درمانی البرز محل خدمت را ترک نکرد/حضور بی‌سابقه ۲۰۰ نیروی داوطلب و جهادی در خط مقدم سلامت البرز

حتی یک نفر از کارکنان مراکز درمانی البرز محل خدمت را ترک نکرد/حضور بی‌سابقه ۲۰۰ نیروی داوطلب و جهادی در خط مقدم سلامت البرز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز به روایتی از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه علیه کشورمان پرداخت و تاکید کرد: علی‌رغم تهدیدهای مستقیم به مراکز درمانی استان، هیچ یک از کارکنان بیمارستان‌های البرز محل خدمت خود را ترک نکرده و با تمام توان در میدان حضور داشتند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 5 =