هسته اصلی دانشگاه، گروه‌های آموزشی هستند

هسته اصلی دانشگاه، گروه‌های آموزشی هستند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر محمداسماعیل قیداری در دیدار با مدیران گروه بالینی دانشکده پزشکی که در این دانشکده برگزار شد، اظهار کرد: جایگاه اصلی دانشکده پزشکی باید احیا و ارتباط دانشکده با مدیران گروه‌ها تقویت شود و همچنین جلسات ادواری با مدیران گروه به میزبانی دانشکده باید به صورت منظم و فصلی با دستور کار مشخص برگزار شود.
 
دکتر قیداری همچنین به اهمیت تنظیم برنامه کاری برای فعال کردن اعضای هیئت علمی خاموش نیز اشاره کرد. 
 
رییس دانشگاه عنوان کرد: برای ارتقای رتبه اعضای هیئت علمی باید شاخص‌های آموزشی، پژوهشی و حضور در عرصه خدمات درمانی مدنظر قرار گیرد.
 
دکتر قیداری در ادامه با اشاره به توانمندی‌های اعضای هیئت علمی جدید بر لزوم برنامه‌ریزی برای بهره‌گیری از ظرفیت این اساتید تاکید کرد.
 
وی در پایان اساس کار دانشگاه را تمرکززدایی دانست و گفت: مبنای تصمیم‌گیری در دانشگاه مشارکت همه مدیران و مسئولان است. در گروه‌های آموزشی نیز ارجح‌ترین فرد برای اظهارنظر، مدیر گروه است. بنابراین از مدیران گروه باید ضمن طرح مسائل با مسئولان دانشکده و معاونان دانشگاه، پیشنهادها و برنامه‌های خود را نیز ارایه دهند.
 
 
دکتر محمد رحمتی معاون آموزشی دانشگاه نیز در این دیدار بر اهمیت تقویت ارتباط مدیران گروه بالینی با دانشکده پزشکی تاکید کرد و به بیان مواردی در خصوص فرآیند فراخوان جذب اعضای هیئت علمی پرداخت.
 
 
دکتر مهرداد حقیقی رییس دانشکده پزشکی دانشگاه نیز در این دیدار از تلاش برای تسهیل فرآیندهای آموزشی گروه‌های بالینی و یکپارچه‌سازی سامانه‌های مرتبط خبر داد و گفت: برای توانمندسازی اساتید برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته و اسکیل لب دانشکده نیز به صورت ساختارمند در خدمت اساتید و گروه‌های بالینی است.
 
 
وی همچنین به بیان توضیحاتی در خصوص رسیدگی به امور کارآموزان، اهمیت برگزاری جلسات شورای آموزشی، اطلاعات حضور اساتید و ضرورت فعالیت شورای تحصیلات تکمیلی و شورای پزشکی عمومی پرداخت.
 
 
دکتر مجید شجاعی معاون امور هیئت علمی و بیمارستان‌های دانشکده پزشکی دانشگاه نیز در این دیدار توضیحاتی در خصوص کاربرد سامانه ساعی در ارزیابی و ارتقای اساتید ارایه داد و گفت: این سامانه دسترسی به ارزیابی فراگیران و فرم ثبت درخواست مرخصی و ماموریت را فراهم می‌کند. همچنین با اتصال این سامانه به سامانه HIM فعالیت درمانی و حضور و غیاب اساتید نیز به صورت خودکار ثبت می‌شود.
 
 
 
وی در پایان عنوان کرد: اساتید می‌توانند با ثبت اطلاعات آموزشی و پژوهشی، پرونده ارتقای خود را به روزرسانی کنند تا در موعد مقرر در امور هیئت علمی بررسی شود. یکپارچه سازی سامانه ساعی و HIM امکان ایجاد بانک اطلاعاتی کامل و جامعی را فراهم می‌کند.
 
در این جلسه همچنین گزارش مختصری از عملکرد دو گروه آموزشی قلب و عروق و بیهوشی دانشگاه ارایه شد.
 
انتهای پیام/

همچنین ببینید

نشانه‌های اختلال استرسی پس از سانحه چیست؟

نشانه‌های اختلال استرسی پس از سانحه چیست؟

متخصص روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با تاکید بر ضرورت درمان مبتلایان اختلال استرسی پس از سانحه گفت: این افراد همیشه در حالت آماده باش به سر می‌برند، گویی منتظر خطر هستند و نمی‌توانند احساس آرامش کنند، مدام مضطرب هستند و به سختی به خواب فرو می‌روند و به طور کلی بی‌قرار و ناآرام هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + سیزده =