آخرین وضعیت بیماری های واگیر در استان

آخرین وضعیت بیماری های واگیر در استان

دکتر افشین دلشاد، در گفت و گو با وبدا، افزود: در همین بازه زمانی، ۵۰ مورد مارگزیدگی و ۱۲۰ مورد عقرب‌گزیدگی در استان گزارش شده که خوشبختانه هیچ مورد مرگ ناشی از این حوادث رخ نداده است.

 

 وی با اشاره به وضعیت سایر بیماری‌های مشترک انسان و دام، بیان کرد: بیماری تب مالت با ثبت حدود ۲۹۳ مورد همچنان نیازمند مراقبت جدی در مناطق روستایی و عشایری است. همچنین ۷۸ مورد سالک و ۳۷ مورد کیست هیداتید در استان شناسایی شده است.

 

دکتر دلشاد خاطرنشان کرد: در خصوص بیماری سیاه‌زخم که یکی از بیماری‌های بومی مناطق خاص است، خوشبختانه در سال گذشته هیچ موردی از ابتلا به نوع پوستی آن گزارش نشده است.

 

معاون بهداشت دانشگاه با تأکید بر اهمیت آمادگی برای مقابله با بیماری‌های نوپدید و بازپدید گفت: در سال گذشته هیچ مورد تایید شده از بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو در استان مشاهده نشده است که بیانگر اثربخشی اقدامات پیشگیرانه دامپزشکی و آموزش‌های بهداشتی به مردم بوده است.

 

وی افزود: با ادامه همکاری بین‌بخشی، می‌توان روند کنترل این بیماری‌ها را تثبیت کرد. دکتر دلشاد به وضعیت ویروس‌های تنفسی در ماه‌های اخیر نیز اشاره کرد و گفت: بر اساس پایش‌های ویروسی در خرداد ۱۴۰۴، ویروس کووید۱۹ با سهم ۲.۱ درصدی در صدر ویروس‌های در گردش قرار داشته که نشان‌دهنده ضرورت تداوم رعایت اصول بهداشتی و به‌روز بودن برنامه‌های واکسیناسیون و مراقبت است. 

همچنین ببینید

نشانه‌های اختلال استرسی پس از سانحه چیست؟

نشانه‌های اختلال استرسی پس از سانحه چیست؟

متخصص روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با تاکید بر ضرورت درمان مبتلایان اختلال استرسی پس از سانحه گفت: این افراد همیشه در حالت آماده باش به سر می‌برند، گویی منتظر خطر هستند و نمی‌توانند احساس آرامش کنند، مدام مضطرب هستند و به سختی به خواب فرو می‌روند و به طور کلی بی‌قرار و ناآرام هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × دو =