چالش‌ها و نیازهای مرکز بهداشت تربت حیدریه بررسی شد

چالش‌ها و نیازهای مرکز بهداشت تربت حیدریه بررسی شد

در این جلسه، رئیس دانشگاه بر اهمیت مستندسازی عملکرد و برنامه‌ریزی هدفمند برای ارتقای خدمات سلامت تأکید کرد.
دکتر سجاد رحیمی بر ضرورت برنامه‌ریزی هدفمند برای رفع چالش‌ها و تأمین تجهیزات ضروری دانشگاه اشاره کرد و گفت: این اقدامات می‌توانند به ارتقای سطح خدمات سلامت کمک کنند.
وی برگزاری جلسات میدانی را بسیار مهم دانست و اظهار داشت: حضور اعضای هیات رئیسه در این نشست‌ها به درک بهتر شرایط و نیازهای واقعی کمک می‌کند. 
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این نشست بر اهمیت بررسی درخواست‌ها و اولویت‌های مرکز بهداشت تأکید کرد و روند تأمین اعتبارات و نحوه تخصیص منابع بر اساس اهمیت نیازها را توضیح داد.
امیر گل محمدیان گفت: تخصیص منابع بر اساس اولویت‌ها و شفافیت در فرآیند تأمین اعتبار می‌تواند به ارتقای سریع‌تر زیرساخت‌های مرکز بهداشت کمک کند.
رئیس مرکز بهداشت تربت حیدریه نیز گزارشی از ساختار سازمانی، واحدهای تخصصی و تعداد پرسنل شاغل در این مرکز ارائه داد.
مرتضی عباسی به چالش‌های موجود، از جمله کمبود تجهیزات تخصصی، فرسودگی زیرساخت‌ها و محدودیت‌های اعتباری اشاره کرد و گزارشی از اقدامات انجام‌شده و برنامه‌ها و پروژه‌های در دست اجرا در مرکز بهداشت شهرستان تربت حیدریه ارائه نمود.

همچنین ببینید

آندوسونوگرافی در بیمارستان سینا: دقت، آرامش و تخصص

آندوسونوگرافی در بیمارستان سینا: دقت، آرامش و تخصص

تصور کنید بتوانید با ابزاری دقیق و در عین حال کم‌تهاجمی، به عمق دستگاه گوارش خود نگاهی بیندازید. آندوسونوگرافی، یکی از پیشرفته‌ترین و دقیق‌ترین روش‌های تشخیصی است که در بیمارستان سینا ارائه می‌شود. این روش، ترکیبی هوشمندانه از آندوسکوپی و سونوگرافی است: در این فرآیند، یک لوله نازک و انعطاف‌پذیر وارد بدن می‌شود و با امواج صوتی، تصاویری سه‌بعدی و با وضوح بالا از دستگاه گوارش و اطراف آن تولید می‌کند. دکتر رایکا جمالی، فوق تخصص گوارش و کبد بالغین دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مورد کاربردهای این فناوری می‌گوید: یکی از مهم‌ترین خدمات آندوسونوگرافی، بررسی توده‌های پانکراس و تعیین گسترش موضعی آن‌ها به بافت‌های مجاور، عروق و غدد لنفاوی است. همچنین، در جراحی‌های کیسه صفرا، این روش به ما کمک می‌کند تا قبل از انجام عمل، مطمئن شویم که مجاری صفراوی سنگ ندارد و کیسه صفرا سالم است، تا جراح بتواند عمل را با بهترین نتیجه انجام دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + 19 =