بهره گیری از شیوه نوین درمانیِ اینترونشنال رادیولوژی، در فرایند عمل بیمار مبتلا به آرتروز زانو

بهره گیری از شیوه نوین درمانیِ اینترونشنال رادیولوژی، در فرایند عمل بیمار مبتلا به آرتروز زانو

فلوشیپ فوق تخصصی رادیولوژی مداخله‌ای و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با اشاره به انجام موفق عمل آرتروز زانو (آستئوآرتریت) در بیمارستان قائم(عج)، بهره گیری از روش رادیولوژی مداخله‌ای (اینترونشنال رادیولوژی) را از مهمترین ویژگی های این راهکار درمانی دانست.

دکتر جواد محمدی در گفتگو با وبدا، پیرامون علت انتخاب روش درمانی رادیولوژی مداخله‌ای و مزیت های آن اظهار کرد: با توجه به شرایط کلی بیمار که آقایی ۶۰ ساله و دارای علائمی همچون؛ احساس درد و سوزش های شدید در ناحیه زانو بودند، در گام نخست بررسی‌ها و اقدامات تشخیصی در بخش نورولب انجام و در گام بعد بیمار مذکور کاندیدای انجام عمل با این روش نوین درمانی گردید ودر نهایت  عمل GAE برای ایشان با موفقیت کامل انجام شد.

وی اضافه کرد: در روش رادیولوژی مداخله‌ای که حدود یک ساعت به طول انجامید، بدون نیاز به جراحی، بیهوشی یا بخیه، ذرات بسیار ریزی به درون شریان‌هایی که عامل التهاب و درد در ناحیه زانو بودند، تزریق و این ذرات موجب کاهش التهاب شده و در نتیجه، روند پیشرفت بیماری نیز کند می‌شود.

دکتر محمدی در ادامه به قابلیت های مطلوب بخش نورولب بیمارستان قائم (عج) اشاره و خاطرنشان کرد: بخش نورولب بیمارستان قائم (عج) مجهز به تجهیزات پیشرفته و به‌روز بوده و هم اکنون امکان انجام آنژیوگرافی و امبولیزاسیون در آن فراهم است.

 فلوشیپ رادیولوژی مداخله‌ای دانشگاه با تأکید بر اینکه روش اینترونشنال رادیولوژی در سطح بین‌المللی توسط متخصصان این حوزه انجام می‌گیرد، افزود: این روش درمانی برای بیمارانی که تمایلی به انجام جراحی ندارند، یا داروهای مسکن پاسخگوی دردشان نیست و یا به هر دلیل امکان انجام جراحی برای آنان وجود ندارد، به‌ویژه مبتلایان به آرتروز، گزینه‌ای مؤثر و قابل اطمینان است.

 در ادامه این مصاحبه بیمار یاد شده نیز، در خصوص تجربه خود از روند درمان گفت: مدت‌ها از درد و سوزش آزاردهنده در ناحیه زانو به‌دلیل آرتروز رنج می‌بردم و پس از مراجعه به دکتر جواد محمدی و انجام بررسی‌های لازم، برای انجام این عمل آماده شدم. وی افزود: خوشبختانه عمل بسیار راحت، بدون درد و بدون نیاز به بیهوشی بود و به لطف خدا، روند بهبودی‌ام روز‌به‌روز بهتر می‌شود و شدت دردهای پیش از عمل به شکل چشمگیری کاهش یافته است.

 بیمار مذکور در پایان از زحمات دکتر جواد محمدی، آقای حجازی، سرپرستار بخش نورولب و کادر درمانی بیمارستان قائم (عج) قدردانی کرد.

 

همچنین ببینید

آندوسونوگرافی در بیمارستان سینا: دقت، آرامش و تخصص

آندوسونوگرافی در بیمارستان سینا: دقت، آرامش و تخصص

تصور کنید بتوانید با ابزاری دقیق و در عین حال کم‌تهاجمی، به عمق دستگاه گوارش خود نگاهی بیندازید. آندوسونوگرافی، یکی از پیشرفته‌ترین و دقیق‌ترین روش‌های تشخیصی است که در بیمارستان سینا ارائه می‌شود. این روش، ترکیبی هوشمندانه از آندوسکوپی و سونوگرافی است: در این فرآیند، یک لوله نازک و انعطاف‌پذیر وارد بدن می‌شود و با امواج صوتی، تصاویری سه‌بعدی و با وضوح بالا از دستگاه گوارش و اطراف آن تولید می‌کند. دکتر رایکا جمالی، فوق تخصص گوارش و کبد بالغین دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مورد کاربردهای این فناوری می‌گوید: یکی از مهم‌ترین خدمات آندوسونوگرافی، بررسی توده‌های پانکراس و تعیین گسترش موضعی آن‌ها به بافت‌های مجاور، عروق و غدد لنفاوی است. همچنین، در جراحی‌های کیسه صفرا، این روش به ما کمک می‌کند تا قبل از انجام عمل، مطمئن شویم که مجاری صفراوی سنگ ندارد و کیسه صفرا سالم است، تا جراح بتواند عمل را با بهترین نتیجه انجام دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × چهار =