تشکیل ۳۶۰ پرونده سلامت روان در مرکز سراج

تشکیل ۳۶۰ پرونده سلامت روان در مرکز سراج

به گزارش وبدا، دکتر صادقی در تشریح این خب گفت: در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی و ارتقاء سلامت روان، مرکز سراج به عنوان اولین مرکز سلامت روانی اجتماعی جامعه نگر در استان از سال گذشته در شهرستان فارسان آغاز بکار کرد.
وی افزود: تاکنون ۳۷۰ پرونده بامحوریت سلامت روان در این مرکز تشکیل شده است.
دکتر صادقی ادامه داد: خدمات این مرکز باحضور روانشناس، روانپزشک، پزشک و مددکار برای بیماران دارای اختلالات روحی روان ارائه می شود.
دکتر صادقی یادآور شد: طرح غربالگری سلامت روان برای گروه سنی ۵ سال به بالا به عنوان راهکاری برای کاهش آسیب های اجتماعی با شناسایی، مشاوره، مداخله و درمان از سوی چهارمحال و بختیاری برای اجرا در سطح کشور مطرح گردیده است.
خانم دکتر قادری مدیرگروه درمانی روانپزشکی دانشگاه نیز گفت: اختصاص ۱۰ تا ۱۵ درصد تخت های بیمارستانی به بخش روان پزشکی بویژه در مرکز استان یکی از ضروریاتی است که باید به آن توجه شود.
دکتر اکبر سلیمانی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز گفت: پژوهش ها و تحقیقات علمی درخصوص آسیب های اجتماعی و ارائه راهکارهای عملیاتی برای کاهش و پیشگیری از آن ها انجام خواهد شد.
آقای موسوی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز گفت: برای ارتقا سلامت روان جامعه، تقویت ۳۰ شاخص در شورای فرهنگی استان به تصویب رسید.
وی افزود: افزایش آموزش ها با موضوعات همسرداری، مهارت زندگی، فرزندپروری، زندگی سالم و … از مواردی است که برای کاهش آسیب های اجتماعی باید مورد توجه قرار گیرد.
آقای موسوی ادامه داد: تفاهم نامه ای برای «جایگزینی حبس» منعقد شده تا به جای مجازات حبس، از مجازات‌های جایگزین مانند خدمات عمومی رایگان برای محکومان جرایم سبک و فاقد سابقه استفاده گردد.
وی افزود: این تفاهمنامه با هدف کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها و کمک به بازاجتماعی شدن افراد انجام شده است .
مهندس خواجوی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استاندار چهارمحال و بختیاری هم گفت: بکارگیری نتایج تحقیقات علمی، استفاده از ظرفیت ها و تقویت آموزش ها بامشارکت گروه های مردمی و جهادی ضروری است.
وی افزود: کاهش آسیب های اجتماعی با انتشار پیام های امید بخش، آرامش بخش و آگاهی بخش ، شروع آموزش ها از سنین پایین تر و تقویت آموزش های گروه های واسط مانند معلمان، روحانیون، مشاورین و … از دیگر موارد مهم است.

همچنین ببینید

مراقبت از سلامت جامعه با کنترل بیماری‌های مشترک انسان و دام

مراقبت از سلامت جامعه با کنترل بیماری‌های مشترک انسان و دام

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با گرامیداشت روز جهانی بیماری‌های مشترک انسان و دام (Zoonosis Day)، اعلام کرد: بیش از ۱۵۰ بیماری مشترک بین انسان و حیوان در سطح جهان شناسایی شده که برخی از آن‌ها از جمله تب مالت، سیاه‌زخم، تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو، هاری و کیست هیداتیک همچنان تهدید جدی برای سلامت عمومی محسوب می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + 3 =