معیشت، رفاه و کرامت نیروی انسانی در کانون توجه دانشگاه های علوم پزشکی قرار گیرد/ ارتقای کیفیت خدمات از مسیر کرامت و معیشت کارکنان

معیشت، رفاه و کرامت نیروی انسانی در کانون توجه دانشگاه های علوم پزشکی قرار گیرد/ ارتقای کیفیت خدمات از مسیر کرامت و معیشت کارکنان

به گزارش وبدا، مهندس طاهر موهبتی، در اجلاس مدیران پشتیبانی و رفاهی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، نیروی انسانی را رکن اساسی نظام سلامت دانست و گفت: مهم‌ترین عنصر تحول در توسعه و رضایتمندی خدمات سلامت، نیروی انسانی است. کیفیت ارائه خدمات حتی در حوزه تجهیزات پزشکی، وابسته به کاربر آن تجهیزات است.

وی با تأکید بر اینکه رفتار کارکنان نظام سلامت تأثیری به مراتب عمیق‌تر از تجهیزات بر روح و روان مردم دارد، خواستار اصلاح نگرش به نیروی انسانی شد و افزود: نگاه تبعیض‌آمیز نباید در سازمان جاری باشد. کرامت نیروی انسانی و سلامت کاری باید در کانون توجه حوزه پشتیبانی قرار گیرد.

مهندس موهبتی نظارت مالی را یکی از ارکان حیاتی در مدیریت منابع خواند و تصریح کرد: نیازمند استفاده از روش‌های نوین و خلاقانه در مدیریت منابع هستیم. مهارت کاری، آموزش، استانداردسازی فرایندها و نگاه یکپارچه به خانواده ۶۰۰ هزار نفره کارکنان وزارت بهداشت از ضروریات تحول در این حوزه است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با اشاره به دستورالعمل‌های رفاهی ابلاغی به دانشگاه‌های علوم پزشکی، تأمین مسکن کارکنان نظام سلامت را یکی از اولویت‌های وزارت بهداشت دانست و اعلام کرد: خرید تجهیزات سرمایه‌ای سنگین و توسعه پروژه‌های عمرانی از محل درآمد اختصاصی ممنوع است و اعتبارات ستادی باید در مسیر ارتقای رفاه کارکنان هزینه شود.

وی در پایان با تأکید بر اینکه اقدامات رفاهی ستاد وزارت بهداشت باید الگوی دانشگاه‌ها باشد، گفت: در مدیریت رفاهی باید به قاعده طلایی “آنچه برای خود می‌پسندی برای دیگران هم بپسند” پایبند بود و این نگاه باید در تمامی سطوح مدیریتی تسری یابد.

همچنین ببینید

مراقبت از سلامت جامعه با کنترل بیماری‌های مشترک انسان و دام

مراقبت از سلامت جامعه با کنترل بیماری‌های مشترک انسان و دام

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با گرامیداشت روز جهانی بیماری‌های مشترک انسان و دام (Zoonosis Day)، اعلام کرد: بیش از ۱۵۰ بیماری مشترک بین انسان و حیوان در سطح جهان شناسایی شده که برخی از آن‌ها از جمله تب مالت، سیاه‌زخم، تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو، هاری و کیست هیداتیک همچنان تهدید جدی برای سلامت عمومی محسوب می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + یک =