تشکیل کارگروه تخصصی مشترک بین وزارت بهداشت و ستاد سمن‌های شهر تهران

تشکیل کارگروه تخصصی مشترک بین وزارت بهداشت و ستاد سمن‌های شهر تهران

مهندس محمدجواد حیدری‌پور، مدیر کل سازمان‌های مردم نهاد و خیرین سلامت وزارت بهداشت، در گفت و گو با وبدا اظهار داشت: در حال حاضر، وزارت بهداشت با حدود سه‌هزار موسسه خیریه و سازمان مردم‌نهاد در سطح کشور همکاری دارد و مسئولیت صدور تأییدیه‌های تخصصی، نظارت، پشتیبانی و تسهیل فعالیت این تشکل‌ها در حوزه سلامت را از طریق اداره‌کل خیرین و سمن‌های سلامت برعهده دارد.

مهندس حیدری‌پور با اشاره به اهمیت ویژه تهران به‌عنوان پایتخت کشور، گفت: هماهنگی میان سمن‌های شهر تهران با وزارت بهداشت و سه دانشگاه علوم پزشکی بزرگ کشور یعنی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی، ظرفیت مهمی برای ارتقای سلامت عمومی به‌شمار می‌رود.

وی با اشاره به برگزاری نشست عصرانه نقش تشکل‌های مردمی در سبک زندگی سالم افزود: در این جلسه، توافق شد کارگروه تخصصی مشترکی میان وزارت بهداشت و سمن‌های تهران تشکیل شود که بنده به‌عنوان نماینده وزارت بهداشت در این کارگروه حضور خواهم داشت. این همکاری نزدیک با مدیریت شهری تهران و شورای شهر می‌تواند بستر تفاهم‌نامه‌ای مشترک را نیز فراهم سازد.

مدیر کل سازمان‌های مردم نهاد و خیرین سلامت وزارت بهداشت با تأکید بر لزوم توجه بیشتر به سازمان‌های مردم‌نهاد عنوان کرد: همه مدیران حاضر در جلسه، متفق‌القول بودند که هر اندازه به تشکل‌های غیردولتی بیشتر بها داده شود و آن‌ها به‌عنوان شرکای واقعی دولت دیده شوند، موفقیت‌ها در حوزه سلامت افزایش می‌یابد. دولت به تنهایی قادر به حل تمام مشکلات نیست و مشارکت سمن‌ها نقش کلیدی دارد.

او به نقل از یکی از مدیران سمن‌ها خاطرنشان کرد: اگر دولت به حساب سمن‌ها اعتماد کند، هیچ‌گاه متضرر نخواهد شد. تجربه نشان داده در هر جا که با سمن‌ها همکاری کرده‌ایم، موفقیت‌های اجتماعی بیشتری رقم خورده است.

دکتر حیدری‌پور در پایان ضمن قدردانی از همراهی مسئولان شهری، از جمله آقای علوی، ابراز امیدواری کرد این جلسات استمرار داشته باشد و گفت: حضور پررنگ سمن‌ها در عرصه سلامت، ارتقای سلامت شهر تهران را به‌دنبال خواهد داشت. ان‌شاءالله این تعاملات با برکت ادامه پیدا کند.

همچنین ببینید

آندوسونوگرافی در بیمارستان سینا: دقت، آرامش و تخصص

آندوسونوگرافی در بیمارستان سینا: دقت، آرامش و تخصص

تصور کنید بتوانید با ابزاری دقیق و در عین حال کم‌تهاجمی، به عمق دستگاه گوارش خود نگاهی بیندازید. آندوسونوگرافی، یکی از پیشرفته‌ترین و دقیق‌ترین روش‌های تشخیصی است که در بیمارستان سینا ارائه می‌شود. این روش، ترکیبی هوشمندانه از آندوسکوپی و سونوگرافی است: در این فرآیند، یک لوله نازک و انعطاف‌پذیر وارد بدن می‌شود و با امواج صوتی، تصاویری سه‌بعدی و با وضوح بالا از دستگاه گوارش و اطراف آن تولید می‌کند. دکتر رایکا جمالی، فوق تخصص گوارش و کبد بالغین دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مورد کاربردهای این فناوری می‌گوید: یکی از مهم‌ترین خدمات آندوسونوگرافی، بررسی توده‌های پانکراس و تعیین گسترش موضعی آن‌ها به بافت‌های مجاور، عروق و غدد لنفاوی است. همچنین، در جراحی‌های کیسه صفرا، این روش به ما کمک می‌کند تا قبل از انجام عمل، مطمئن شویم که مجاری صفراوی سنگ ندارد و کیسه صفرا سالم است، تا جراح بتواند عمل را با بهترین نتیجه انجام دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 − دو =