شنبه , فروردین 30 1404
ابتکار جالب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی/ تغذیه دانشجویان، کارمندان و مسئولان یکی شد

ابتکار جالب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی/ تغذیه دانشجویان، کارمندان و مسئولان یکی شد

دکتر محمد اسماعیل قیداری در گفتگو با خبرنگار وبدا، اظهار داشت: در این موضوع، اعتقاد شخصی خودم را عملی و اجرایی کردم و هیچ گاه قصد تظاهر نداشتم. اعتقاد دارم که در امور رفاهی، وجود تفاوت در محیط های کاری مضر است. 

 
وی افزود: احساس دوگانگی زیبا و زیبنده نیست که عده ای تصور کنند درجه یک یا درجه دو هستند که ناخوشایند است و سازمان را دچار مساله و مشکل می کند. بعد از انتخاب به عنوان سرپرست دانشگاه، تاکید داشتم که ما هم باید غذایی را مصرف کنیم که کارمندان و دانشجویان، همان را مصرف می کنند. 
 
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یادآور شد: این کار چند ویژگی دارد؛ اینکه دیگران هم فکر می کنند ما همانند آنها هستیم و از سوی دیگر متوجه می شویم که کیفیت غذا، مناسب یا نامناسب است در حالیکه اگر هر روز غذای با کیفیت مصرف کنیم، متوجه نمی شویم که کیفیت غذای دانشجویان و کارمندان، چگونه است. 
 
دکتر قیداری به ذکر خاطره ای از دوران مسئولیت خود در کردستان پرداخت و گفت: زمانی که در استان کردستان مسئولیت داشتم، اتفاقی رخ داد که یک ماده مسموم کننده در یکی از سدهای آنجا وجود داشت که برای ایجاد اعتماد و اطمینان به مردم کردستان، خودم و فرزندم در تلویزیون از آب همان سد مصرف کردیم. 
 
وی در پایان کاهش تفاوت ها را باعث کمتر کردن تعارضات دانست و گفت: در این شرایط است که همدلی بیشتر می شود و انسانها و نیروها احساس یکسان و برابر بودن دارند.

همچنین ببینید

اقدامات اخیر وزیر بهداشت،امید رابه جامعه پزشکی بازگرداند

اقدامات اخیر وزیر بهداشت،امید رابه جامعه پزشکی بازگرداند

رییس شورای‌عالی نظام پزشکی با تقدیر از اقدامات اخیر وزیر بهداشت ازجمله احیای کمیسیون صلاحیت های حرفه ای، رویکرد منطقی و مترقی وزارت بهداشت در اصلاح و بازنگری تعرفه ها که با همراهی تأثیرگذار سازمان نظام پزشکی در قامت یک سازمان حرفه ای صورت گرفت را نقطه عطفی در حمایت از سلامت مردم توسط احقاق حقوق جامعه پزشکی و بازگرداندن امید به فعالان این حوزه دانست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه − سه =