گسترش مرزهای دانش در طب ایرانی

گسترش مرزهای دانش در طب ایرانی

به گزارش وبدا، دکتر روجا رحیمی، دبیر علمی چهارمین جشنواره ملی طب ایرانی، این رویداد را فرصتی بی ‌نظیر برای ارتقای سطح پژوهش‌های علمی در حوزه طب ایرانی توصیف کرد. 
دکتر رحیمی یادآور شد: امسال شاهد ارسال تعداد زیادی از آثار فاخر پژوهشی از سراسر کشور بودیم که نشان‌ دهنده رشد کمّی و کیفی تحقیقات در حوزه طب ایرانی است.
وی افزود: این جشنواره با هدف توسعه پژوهش‌های بنیادین و کاربردی در حوزه طب ‌ایرانی و ایجاد بستری برای تبادل آخرین یافته های علمی این حوزه طراحی شده است.
وی با بیان اینکه مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره ملی طب ایرانی، فرصتی برای معرفی و تجلیل از پژوهش‌های برتر این حوزه خواهد بود؛ اظهار داشت: در این رویداد، برترین دستاوردهای پژوهشی محققان برجسته کشور که پس از داوری دقیق و علمی هیئت داوران؛ متشکل از اساتید برجسته انتخاب شده‌اند، در قالب مقالات علمی و یافته‌های نوین به جامعه علمی معرفی خواهند شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این رویداد فرصتی ارزشمند برای شبکه‌سازی میان پژوهشگران و متخصصان طب ایرانی است. از تمامی علاقه‌مندان دعوت می‌کنیم در این مراسم که در تاریخ 26 فروردین ماه 1404 در هتل قلب تهران برگزار می‌شود، حضور یابند.
لازم به ذکر است شرکت در این مراسم برای دانشجویان، متخصصین و اعضای هیات علمی تمام رشته‌های علوم پزشکی دارای امتیاز فرهنگی است.
مهلت ثبت ‌نام تا پایان روز ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ معین شده است.
لینک ثبت‌نام در مراسم اختتامیه:https://www.pmfestival.ir/ekhtetamie

همچنین ببینید

آندوسونوگرافی در بیمارستان سینا: دقت، آرامش و تخصص

آندوسونوگرافی در بیمارستان سینا: دقت، آرامش و تخصص

تصور کنید بتوانید با ابزاری دقیق و در عین حال کم‌تهاجمی، به عمق دستگاه گوارش خود نگاهی بیندازید. آندوسونوگرافی، یکی از پیشرفته‌ترین و دقیق‌ترین روش‌های تشخیصی است که در بیمارستان سینا ارائه می‌شود. این روش، ترکیبی هوشمندانه از آندوسکوپی و سونوگرافی است: در این فرآیند، یک لوله نازک و انعطاف‌پذیر وارد بدن می‌شود و با امواج صوتی، تصاویری سه‌بعدی و با وضوح بالا از دستگاه گوارش و اطراف آن تولید می‌کند. دکتر رایکا جمالی، فوق تخصص گوارش و کبد بالغین دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مورد کاربردهای این فناوری می‌گوید: یکی از مهم‌ترین خدمات آندوسونوگرافی، بررسی توده‌های پانکراس و تعیین گسترش موضعی آن‌ها به بافت‌های مجاور، عروق و غدد لنفاوی است. همچنین، در جراحی‌های کیسه صفرا، این روش به ما کمک می‌کند تا قبل از انجام عمل، مطمئن شویم که مجاری صفراوی سنگ ندارد و کیسه صفرا سالم است، تا جراح بتواند عمل را با بهترین نتیجه انجام دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − شانزده =