یکشنبه , فروردین 17 1404
ارتباط اختلالات روانشناختی و ریزش مو

ارتباط اختلالات روانشناختی و ریزش مو

به گزارش وبدا، دکتر آروین تقی ‌زاده، در خصوص اختلال وسواس فکری-عملی گفت: روانپزشکان متوجه شده‌اند که اختلال تریکوتیلومانیا یا میل مقاومت ‌ناپذیر به کندن موهای سر، ابروها و سایر نواحی بدن، معمولاً در افراد مبتلا به اختلال وسواس فکری-عملی دیده می‌شود.

اضطراب مزمن و ریزش مو

وی افزود: ریزش مو ناشی از اضطراب بسیار نادر است و در اکثر موارد فقط برای افراد اتفاق می افتد که اضطراب شدید دارند. بهتر است بدانید که اضطراب و استرس از نظر فنی دو شرایط مجزا هستند، اما با یکدیگر همپوشانی دارند. مساله کلیدی در زمینه اضطراب و ریزش مو، استرس است و از بسیاری جهات، اضطراب، استرس طولانی مدت و مداوم است که می‌تواند بر فاز رشد مو تأثیر بگذارد.

افسردگی و ریزش مو

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان بیان کرد: افسردگی یک مشکل عمده سلامت روان در سراسر جهان است. با این وجود، بسیاری از مردم نمی‌دانند که افسردگی می‌تواند بر ریزش مو تأثیر بگذارد. از نظر پزشکان، افسردگی و ریزش مو با هم مرتبط هستند و افرادی که از افسردگی رنج می‌برند، احتمالاً به مرور متوجه می ‌شوند که موهایشان خشک‌تر شده و می‌تواند به راحتی بشکند.

استرس شدید و ریزش مو

دکتر تقی ‌زاده خاطرنشان کرد: گرچه استرس می‌تواند نقش مهمی در ریزش مو داشته باشد، اما خبر خوب این است که ریزش مو ناشی از استرس دائمی نیست. هنگامی که بدن ما تحت فشار روانی یا فیزیکی قرار می‌گیرد، فاز رشد چرخه طبیعی مو می‌تواند متوقف شود. در این شرایط، فولیکول‌های مو بیشتر در فاز استراحت و ریزش سیر می‌کنند.

همچنین ببینید

بهره‌مندی بیش از 200 هزار بیمار از خدمات بیمارستان‌ها و مراکز آموزش درمانی استان فارس در نوروز 1404

بهره‌مندی بیش از 200 هزار بیمار از خدمات بیمارستان‌ها و مراکز آموزش درمانی استان فارس در نوروز 1404

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن قدردانی از ارائه شبانه روزی خدمات مجموعه سلامت استان به مردم و میهمانان نورزی در تعطیلات سال جاری، گزارش تجمیعی از روند خدمات رسانی از 28 اسفند سال گذشته تا پایان فعالیت ستاد سلامت نوروزی دانشگاه، ارایه کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − چهارده =