چهارشنبه , اردیبهشت 31 1404
پرداخت بدهی‌های دارو و تجهیزات از محل ۳۰۰ میلیون دلار صندوق توسعه ملی

پرداخت بدهی‌های دارو و تجهیزات از محل ۳۰۰ میلیون دلار صندوق توسعه ملی

به گزارش آیمد 90 طاهر موهبتی، با اشاره به بدهی ۱۰۷ همتی دانشگاه‌های علوم پزشکی تا پایان شهریور ۱۴۰۳، گفت: این برآوردها بر اساس اطلاعات ارائه شده از سوی دانشگاه‌ها انجام شده و در ماه‌های گذشته ۱۰ همت به دانشگاه‌های علوم پزشکی تخصیص یافت تا برای پرداخت دو ماه کارانه کارکنان اقدام شود.

وی همچنین از اختصاص ۳۰۰ میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی برای پرداخت بدهی‌های دارو و تجهیزات پزشکی خبر داد و افزود: انتظار می‌رود با این اعتبار، ۵۹ درصد بدهی‌های دانشگاه‌ها در این حوزه تسویه شود.

موهبتی به مصوبه سران سه قوه نیز اشاره کرد و گفت: از ۲۵ همت این مصوبه، ۱۸ همت به حوزه پرسنلی در استان‌ها تخصیص می‌یابد که پیش‌بینی می‌شود ۲ تا ۳ ماه کارانه و اضافه‌کار کارکنان پرداخت شود و ۷ همت باقی‌مانده نیز برای تسویه سایر بدهی‌ها از جمله تغذیه هزینه خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با تأکید بر رعایت انضباط مالی خاطرنشان کرد: اعتباراتی که به دانشگاه‌ها پرداخت می‌شود باید طبق سیاست‌های وزارت بهداشت و در حوزه‌هایی که تأکید شده هزینه شود.

وی همچنین به برنامه‌های بودجه‌ای آینده وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: انتظار می‌رود در سال ۱۴۰۴، حدود ۸۰ همت اعتبار جذب شود و به زودی تدابیری اتخاذ خواهد شد که کارانه مدیریتی همزمان با کارانه پرسنلی پرداخت شود تا عدالت در پرداخت‌ها رعایت شود.

موهبتی توجه به برنامه عملیاتی را بسیار حائز اهمیت دانست و تأکید کرد: «تخصیص اعتبارات در استان‌ها بر اساس برنامه عملیاتی انجام خواهد شد و دانشگاه‌ها باید این موضوع را به‌طور جدی دنبال کنند.»/ لینک منبع خبر

 

Tags

طاهر موهبتی

همچنین ببینید

جلسه رئیس کمیته تجهیزات پزشکی مجلس با فعالان اقتصادی و مدیران تجهیزات پزشکی

جلسه رئیس کمیته تجهیزات پزشکی مجلس با فعالان اقتصادی و مدیران تجهیزات پزشکی

به گزارش آیمد 90 رئیس کمیته تجهیزات پزشکی کمیسیون بهداشت مجلس، مهمترین دغدغه تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی را نوسانات ارزی و بی‌ثباتی قیمت‌ها دانست که توان سرمایه‌گذاری و تولید را کاهش داده و با تأکید بر لزوم اصلاح ساختار اقتصادی کشور، گفت: ما نباید تنها تحریم خارجی را دشمن بدانیم زیرا برخی افراد در داخل کشور، خواسته یا ناخواسته به تحریم دامن می‌زنند و باید شناسایی و مهار شوند البته حتی اگر عضوی از شبکه نفوذ هم نباشند وقتی با رفتارهایشان به تولید آسیب می‌زنند، باید پاسخگو باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × چهار =