جمعه , فروردین 15 1404
احتمال مرگ زودرس پالایشگاه پلاسما با دستورات دوگانه دولت

احتمال مرگ زودرس پالایشگاه پلاسما با دستورات دوگانه دولت

به گزارش آیمد 90 بردیا فرزام فر، فعال صنعت پلاسما و مدیرعامل پالایشگاه پلاسما گفت: در حالی که شورایعالی سازمان انتقال خون قیمت پلاسما را با افزایش ۸۰ درصدی از ۲۰ میلیون ریال به ۳۶ میلیون ریال رسانده است، سازمان غذا و دارو تنها افزایش بیست درصدی برای فراورده‌های مشتق از پلاسما در نظر گرفته و مشخص نیست که انتظار بر این است که این مابه التفاوت هزینه از چه محلی تأمین شود.

وی گفت: اینکه دولت، خودش ماده اولیه صنعت پلاسما را گران کند ولی قیمت‌های محصول پالایشگاه‌ها را چندان افزایش ندهد، خارج از منطق اقتصادی است

فرزام فر افزود: نکته قابل توجه اینکه پالایشگاه نوبنیاد پلاسما حتی با قیمت‌های قبلی پلاسما نیز به دلیل عدم تأمین مالی مناسب توسط بانک‌ها و نرخ بالای بهره سایر منابع مالی، تقریباً بدون کسب سود به سختی قادر به گذران امور بود. تداوم این روند به منزله دستور برای تعطیلی پالایشگاه و مرگ مجدد این صنعت به دست پرتوان و جبار دولت خواهد بود.

وی ادامه داد: ظاهراً هیچکس به فکر صنعت نوپای پلاسما نیست و دولت در همه ارکان خود افزایش قیمت را لحاظ و با تحکم از بخش خصوصی مبالغ مصوب خود را دریافت می‌کند و انتظار دارد تثبیت قیمت دارو تنها بر دوش خسته بخش خصوصی و صنعت گذاشته شود!

به گفته فعال صنعت پلاسما وجود پالایشگاه پلاسما، یک اتفاق بزرگ بعد از دو دهه تلاش علمی و فناوری است که منجر به صرفه جویی ارزی قابل توجه شده است و همه باید مراقب بقای این منظومه علمی باشیم./ لینک منبع خبر

Tags

بردیا فرزام فر صنعت پلاسما

همچنین ببینید

پرداخت بدهی‌های دارو و تجهیزات از محل ۳۰۰ میلیون دلار صندوق توسعه ملی

پرداخت بدهی‌های دارو و تجهیزات از محل ۳۰۰ میلیون دلار صندوق توسعه ملی

به گزارش آیمد 90 طاهر موهبتی، با اشاره به بدهی ۱۰۷ همتی دانشگاه‌های علوم پزشکی تا پایان شهریور ۱۴۰۳، گفت: این برآوردها بر اساس اطلاعات ارائه شده از سوی دانشگاه‌ها انجام شده و در ماه‌های گذشته ۱۰ همت به دانشگاه‌های علوم پزشکی تخصیص یافت تا برای پرداخت دو ماه کارانه کارکنان اقدام شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + هشت =