زیرساخت‌های حمل‌ونقل در مرز خسروی آماده خدمت‌رسانی به زوار است

زیرساخت‌های حمل‌ونقل در مرز خسروی آماده خدمت‌رسانی به زوار است

یزدان خسروی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اقدامات گسترده عمرانی و زیرساختی در حوزه حمل‌ونقل استان، به‌ویژه در آستانه ایام اربعین و افزایش حجم تردد در مرز خسروی، اظهار داشت: یکی از پروژه‌های مهم و در دست بهره‌برداری در پایانه مرزی خسروی، احداث سایبان به مساحت ۱۳ هزار متر مربع است که نقش مهمی در افزایش رفاه زوار و مدیریت تردد در شرایط آب‌وهوایی مختلف ایفا خواهد کرد.

وی در ادامه افزود: در حوزه بهسازی محورهای مواصلاتی، قریب به ۲۰۰ کیلومتر از راه‌های محاسباتی استان کرمانشاه با روکش آسفالت جدید و مناسب آماده بهره‌برداری است که با هدف ارتقای ایمنی، کاهش استهلاک خودروها و تسهیل سفرهای جاده‌ای انجام شده است.

خسروی همچنین به اقدامات صورت‌گرفته در حوزه ایمنی معابر اشاره کرد و گفت: در راستای افزایش ضریب ایمنی تردد، تمامی ۱۹ نقطه مصوب حادثه‌خیز در سطح استان شناسایی، اصلاح و رفع شده‌اند و هم‌اکنون این مسیرها با اطمینان بیشتری در اختیار کاربران جاده‌ای قرار دارد.

وی با اشاره به زیرساخت‌های ترافیکی و مدیریت حمل‌ونقل در مرز خسروی خاطرنشان کرد: در این مرز، بیش از ۸۰ پارکینگ با مجموع ظرفیت حدود ۳۰۰ هکتار برای استقرار و ساماندهی ناوگان زائران آماده شده که توان پاسخ‌گویی به حجم بالای خودروهای شخصی و اتوبوس‌ها در ایام پرتردد را دارد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه با تأکید بر اینکه حدود ۸۵ درصد از زوار اربعین که مرز خسروی را به عنوان مرز خروجی انتخاب می‌کنند، از ناوگان پلاک شخصی استفاده می‌کنند، تصریح کرد: ساماندهی و جانمایی مناسب این خودروها در پارکینگ‌های طراحی‌شده، یکی از خدمات ارزنده و مؤثری است که در استان کرمانشاه با اهتمام ویژه در حال انجام است.

وی در پایان با اشاره به توسعه تجهیزات نظارتی نیز گفت: در زمینه نظارت تصویری و هوشمندسازی محورهای منتهی به مرز خسروی، اقدامات مؤثری در حال انجام است تا ضمن تسهیل در کنترل ترافیک، شرایط ایمنی و مدیریت بحران نیز به‌صورت لحظه‌ای و دقیق پایش شود.

همچنین ببینید

بی‌توجهی علوم پزشکی خراسان شمالی دستگاه درمان سرطان را معطل گذاشته است

بی‌توجهی علوم پزشکی خراسان شمالی دستگاه درمان سرطان را معطل گذاشته است

بجنورد- نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: به‌دلیل بی‌توجهی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی دستگاه ۱۲۰ میلیارد تومانی شتاب‌دهنده خطی درمان سرطان بلااستفاده مانده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + 11 =