مشکل آب شرب شرق مازندران با تصفیه خانه نکا رفع می‌شود

مشکل آب شرب شرق مازندران با تصفیه خانه نکا رفع می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا کریم‌پور عصر شنبه در نشست کمیته برنامه‌ریزی شهرستان نکا که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، با اشاره به پیگیری مستمر پروژه‌های عمرانی اظهار کرد: طرح تصفیه‌خانه نکا به‌صورت جدی و در اولویت اضطراری در دست اجراست و تلاش می‌شود با تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه، مشکلات آب شرب منطقه شرق مازندران تا حد زیادی کاهش یابد.

وی افزود: در بخش فاضلاب شهرستان نیز، در صورت تأمین و تعریف زمین مناسب برای احداث تصفیه‌خانه، می‌توان بخشی از مشکلات موجود در شهرستان‌های نکا و میاندورود را مرتفع کرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران در ادامه با اشاره به وضعیت راه‌های روستایی نکا تصریح کرد: با توجه به مشکلات مشهود در این حوزه، وجود جاده‌های خاکی در شأن مردم نیست؛ به همین دلیل، اعتبارات قابل‌توجهی به بهبود وضعیت راه‌های روستایی شهرستان اختصاص یافته است.

کریم‌پور با تأکید بر کمبود فضای آموزشی در مناطق شهری شرق مازندران گفت: این مسئله یکی از دغدغه‌های جدی ماست و با برنامه‌ریزی و تخصیص منابع، تلاش می‌کنیم بخشی از این کمبودها را جبران کنیم.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های شورای برنامه‌ریزی شهرستان عنوان کرد: همه مدیران باید با نگاه توسعه‌محور، نسبت به جذب سرمایه‌گذاران و هدایت آن‌ها به سمت پروژه‌های اولویت‌دار شهرستان اقدام کنند.

کریم‌پور ادامه داد: با توجه به ظرفیت‌های بالقوه سد گلورد، مدیران حوزه گردشگری می‌توانند فرصت‌های سرمایه‌گذاری را شناسایی و با برنامه‌ریزی هدفمند، سرمایه‌گذاران این بخش را جذب و هدایت کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران در پایان با تأکید بر عدالت‌محوری در تخصیص اعتبارات گفت: مدل توزیع منابع در استان بر پایه شاخص‌های عدم توسعه تعریف شده است؛ بنابراین، اگر شهرستان‌ها خواهان سهم واقعی خود از اعتبارات هستند، باید از ظرفیت‌های اعتبارات ملی و استانی بهره‌برداری کنند تا آثار توسعه به‌صورت ملموس در نقاط مختلف مشاهده شود.

همچنین ببینید

احیای دریاچه ارومیه ضرورتی انکار ناپذیر؛ طرحهای دو دهه گذشته جواب نداد

احیای دریاچه ارومیه ضرورتی انکار ناپذیر؛ طرحهای دو دهه گذشته جواب نداد

تبریز- با توجه به شرایط موجود انجام اقدامات فوری برای احیای دریاچه ارومیه یک ضرورت انکارناپذیر بوده و این درحالی است که طرح های اجرا شده دو دهه گذشته تاکنون در عمل جواب نداده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + 18 =