روش فعلی وزارت راه در حوزه مسکن مردم را بلاتکلیف کرده است

روش فعلی وزارت راه در حوزه مسکن مردم را بلاتکلیف کرده است

به گزارش خبرنگار مهر، نادرقلی ابراهیمی عصر پنجشنبه در نشست شورای مسکن استان، با اشاره به عملکرد ضعیف وزارت راه و شهرسازی در زمینه اجرای پروژه‌های مسکن ملی اظهار کرد: وزارت راه باید بپذیرد که شیوه فعلی پیشبرد طرح نهضت ملی مسکن ناکارآمد است.

وی افزود: متقاضیان به جای آن‌که ثمره مشارکت خود را ببینند، تنها با وعده و انتظار روبه‌رو هستند و این قابل قبول نیست.

ابراهیمی تصریح کرد: متأسفانه وزیر راه برای چندمین‌بار از حضور در جلسات شورای مسکن استان مرکزی خودداری کرده‌اند، در حالی که مشکلات اساسی در حوزه زیرساخت، مسکن و پروژه‌های عمرانی پابرجاست.

چهار سال وعده، تنها ۱۹ درصد پیشرفت پروژه بزرگ مسکن در بلاتکلیفی

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پروژه ساخت هشت هزار و ۱۱۲ واحد مسکن که با هدف پاسخگویی به بخشی از نیاز مسکن استان طراحی شده بود، پس از گذشت چهار سال تنها ۱۹ درصد پیشرفت داشته است.

ابراهیمی تاکید کرد: شرکت کیسون، مجری این پروژه، بیش از چهار ماه است که فعالیت خود را متوقف کرده و این مسئله، بسیاری از خانواده‌ها را دچار سردرگمی و بی‌اعتمادی کرده است.

وی افزود: این شرکت مشمول ماده ۴۶ شده و حتی امضای نهایی آن توسط وزیر راه انجام شده است بنابراین انتظار می‌رود در اسرع وقت شرکت جایگزین معرفی و پروژه از رکود خارج شود.

شهرهای جدید بدون مدیریت واحد و بدون افق مشخص در تأمین آب

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی با اشاره به مشکلات زیرساختی پروژه‌های مسکن از جمله تأمین آب، برق و سایر خدمات زیربنایی گفت: هیچ چشم‌انداز مشخصی برای حل این مسائل دیده نمی‌شود.

ابراهیمی افزود: برنامه‌ریزی برای تأمین خدمات در شهرهای جدید، باید بر مبنای ظرفیت جمعیتی و افق توسعه صورت می‌گرفت در حالی‌که امروز نه‌تنها چنین برنامه‌ای وجود ندارد بلکه نبود مدیریت واحد در این حوزه، به مشکلات دامن زده است.

وی با یادآوری برخی پروژه‌های عمرانی مغفول‌مانده در استان تصریح کرد: پروژه اراک–فرمهین که نزدیک به ۱۵ سال از شروع آن می‌گذرد، همچنان نیمه‌کاره رها شده است.

ابراهیمی ادامه داد: مسیرهای مشهد میقان–داودآباد و ایبک‌آباد نیز سال‌هاست تعیین تکلیف نشده‌اند و زیرساخت‌هایی مانند روکش آسفالت مسیرهای اراک به راهجرد، فرمهین به خنجین، کمیجان به قهاوند، و اصلاح مسیر قره‌کهریز نیز باید در اولویت قرار گیرند.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: استان مرکزی ظرفیت بالایی برای توسعه دارد، اما این ظرفیت در سایه سوءمدیریت و بی‌برنامگی در حال هدر رفتن است.

وی افزود: مردم بیش از این تحمل وعده‌های بی‌نتیجه را ندارند و نیازمند اقدامات اجرایی سریع، هدفمند و قابل ارزیابی هستند.

همچنین ببینید

تعاریف مشاغل سخت نیازمند اصلاح است

تعاریف مشاغل سخت نیازمند اصلاح است

زنجان- نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس گفت: تعاریف مشاغل سخت نیازمند اصلاح و شفاف‌سازی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج + شانزده =