راه‌اندازی ۶۲ نیروگاه خورشیدی خانگی در بوئین‌زهرا

راه‌اندازی ۶۲ نیروگاه خورشیدی خانگی در بوئین‌زهرا

به گزارش خبرنگار مهر، حسن ظاهری صبح سه شنبه در مراسم افتتاح یکی از نیروگاه‌های خورشیدی در بخش دشتابی، اظهار کرد: ایجاد نیروگاه‌های انرژی خورشیدی گامی مهم در جهت حل مشکل ناترازی برق و توانمندسازی خانواده‌های ولی‌نعمت است.

وی افزود: تاکنون ۳۶۰ نیروگاه خورشیدی خانگی در سطح استان راه‌اندازی شده که حدود ۱.۷ مگابایت برق تولید و به مدار برق کشور تزریق می‌کنند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین با بیان اینکه شهرستان بوئین‌زهرا با ۶۲ نیروگاه خورشیدی، سهم قابل توجهی در این طرح دارد، عنوان کرد: کمیته امداد استان قزوین در تلاش است تا با ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی تجمیعی و خانگی، تعداد بیشتری از خانواده‌ها را به خودکفایی برساند و در عین حال به حل مشکل ناترازی برق کشور کمک کند.

ظاهری گفت: با هماهنگی شرکت‌های مرتبط در زمینه نصب پنل‌های خورشیدی و شرکت توزیع برق استان قزوین، به زودی ۳۰ نیروگاه خورشیدی ۵ کیلوواتی دیگر نیز به مدار تولید برق افزوده خواهد شد.

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین، در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت توسعه انرژی‌های پاک و نقش آن در بهبود معیشت خانواده‌ها تأکید و بیان کرد: انرژی خورشیدی نه تنها یک منبع پاک و تجدیدپذیر است، بلکه فرصتی برای ایجاد درآمد پایدار و کاهش هزینه‌های خانوارها فراهم می‌کند.

وی اضافه کرد: ما معتقدیم که این طرح‌ها می‌توانند به عنوان الگوی موفق در سایر استان‌ها نیز اجرا شوند.

این مسئول افزود: با راه‌اندازی هر نیروگاه خورشیدی، گامی بزرگ در جهت کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی و حفظ محیط زیست برداشته می‌شود.

وی تصریح کرد: همچنین این طرح‌ها به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد این امکان را می‌دهند تا با تولید برق، بخشی از نیازهای خود را تأمین کرده و حتی درآمدزایی داشته باشند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: کمیته امداد استان قزوین مصمم است تا با گسترش این طرح‌ها، نه تنها به توانمندسازی خانواده‌ها کمک کند، بلکه در تحقق اهداف ملی در زمینه انرژی پاک و توسعه پایدار نیز نقش فعالانه‌ای ایفا نماید.

همچنین ببینید

مدیریت مشارکتی منابع آب باعث رونق کشاورزی شرق استان کرمان می شود

مدیریت مشارکتی منابع آب باعث رونق کشاورزی شرق استان کرمان می شود

بم- مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه ای استان کرمان گفت: مدیریت مشارکتی منابع آب، راهی به سوی رونق کشاورزی در شرق استان کرمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × سه =