پیشگیری از سقط‌های عمدی جنین از عوامل موثر در جوانی جمعیت است

پیشگیری از سقط‌های عمدی جنین از عوامل موثر در جوانی جمعیت است

به گزارش خبرنگار مهر، زهرا زارعی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سقط همان پایان حاملگی است؛ در حالی که جنین هنوز توانایی زنده ماندن خارج از محیط رحم مادر را ندارد، تأکید کرد: سقط جنین اتفاقی است که بر روی مادر و خانواده تأثیرگذار می‌گذارد و حتی در فرهنگ باستانی ایران نیز سقط جنین عمدی به‌طور مطلق نکوهش شده است.

مسئول جوانی جمعیت ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه با اشاره به اینکه عوارض پس از سقط جنین عمدی، یکی از مسائل مهم سلامت زنان محسوب می‌شود، گفت: لازم است اطلاع‌رسانی و آموزش‌های بیشتری در این زمینه صورت گیرد؛ اگر سقط‌جنین عمدی در شرایط غیر بهداشتی یا با مصرف دارو باشد ممکن است به مرگ مادر نیز منجر شود.

زارعی بیان کرد: گاهی این تصور پیش می‌آید که سقط عمدی جنین با استفاده از داروها عوارض کمتری دارد در حالی که داروهای سقط‌آور عوارض زیادی از جمله خونریزی شدید، کم‌خونی، اختلالات قلبی و تنفسی و در برخی موارد مرگ مادر یا عوارض دیگری مانند اسهال، درد شدید ناحیه شکمی، تنگی نفس، برافروختگی و افزایش درجه حرارت بدن، افت فشارخون و حتی ایست قلبی را به دنبال دارد.

وی ادامه داد: احتمال مراجعه به بیمارستان و در نهایت کورتاژ پس از مصرف دارو و سقط ناکامل نیز وجود دارد زیرا در این روش احتمال باقی ماندن قطعاتی از جفت و جنین وجود دارد و در مواردی که جنین مقاوم باشد عوارض به شکل ناهنجاری جنینی ظاهر می‌شود.

مسئول جوانی جمعیت ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه اظهار کرد: مرکز «نفس» به‌عنوان مرکز مشاوره پیشگیری از سقط در شمال استان برای ارائه خدمات مشاوره‌ای در شهرستان گناوه تاکنون از ۸۶ مشاوره انجام شده، ۶۵ مورد پیشگیری از سقط انجام داده است.

همچنین ببینید

پوشش بیمه‌ای۷۳درصدی جمعیت استان سمنان؛ افزایش مستمری ناشی از طلاق صوری

پوشش بیمه‌ای۷۳درصدی جمعیت استان سمنان؛ افزایش مستمری ناشی از طلاق صوری

سمنان- مدیرکل تامین اجتماعی استان سمنان با بیان اینکه ۷۳درصد جمعیت استان تحت پوشش خدمات این سازمان قرار دارند، گفت: ماهانه ۱۲۰۰ میلیارد تومان مستمری پرداخت می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × یک =