انجام تلقیح مصنوعی برای اصلاح نژاد دام در بهشهر

انجام تلقیح مصنوعی برای اصلاح نژاد دام در بهشهر

سمیه حسنی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در سه ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴، عملیات تلقیح مصنوعی با فعالیت ۴ مأمور، بر روی ۶۳۵ رأس دام سنگین در شهرستان بهشهر انجام شد.

وی در ادامه به مزایای استفاده از روش تلقیح مصنوعی اشاره کرد و گفت: از جمله مزایای این روش می‌توان به عدم نیاز به نگهداری دام نر، کاهش هزینه‌های ناشی از پرورش و نگهداری دام نر، جلوگیری از افزایش همخونی و افزایش بازدهی تولیدمثل اشاره کرد.

حسنی تأکید کرد: تلقیح مصنوعی یکی از راهکارهای مهم در افزایش ظرفیت ژنی و توسعه دامداری‌های روستایی به شمار می‌رود.

سرپرست جهاد کشاورزی بهشهر با اشاره به اهمیت اصلاح نژاد در دام‌ها از طریق استفاده از دام‌های برتر با تولید بالا، افزود: برای دستیابی به این هدف، تلقیح مصنوعی به عنوان بهترین و آسان‌ترین شیوه برای ارتقای کمیت و کیفیت تولیدات شیر و گوشت قرمز محسوب می‌شود. با استفاده از این روش، می‌توان صفات مطلوب دام‌های نر را با سرعت بیشتری به تعداد زیادی دام ماده منتقل و در مدت زمان کوتاهی، اثر حیوان نر برتر را در گله و منطقه مشاهده کرد.

وی گفت: این اقدام در راستای برنامه‌های جهاد کشاورزی بهشهر برای بهبود وضعیت دامداری‌ها و افزایش تولیدات دامی در منطقه صورت گرفته و انتظار می‌رود با تداوم این روند، شاهد افزایش بهره‌وری و بهبود کیفیت محصولات دامی در شهرستان باشیم.

همچنین ببینید

رهبر معظم انقلاب میدان دار اصلی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بود

رهبر معظم انقلاب میدان دار اصلی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بود

بوشهر- امام جمعه گناوه با تاکید بر ضرورت تبیین فرماندهی مقام معظم رهبری در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی میدان دار اصلی بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × یک =