آتش سوزی جنگل سی سنگان سطحی بود؛ بی‌احتیاطی گردشگران عامل حادثه

آتش سوزی جنگل سی سنگان سطحی بود؛ بی‌احتیاطی گردشگران عامل حادثه

مهرداد خزایی‌پول در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام خبر مهار آتش‌سوزی در پارک جنگلی سی‌سنگان اظهار داشت: در پی گزارش مبنی بر وقوع حریق در محدوده پارک جنگلی سی‌سنگان، بلافاصله در اقدامی سریع و هماهنگ، رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان نوشهر–رویان به همراه فرمانده یگان حفاظت و نیروهای پرتلاش این یگان، در کنار مسئولین و نیروهای حفاظتی واحدهای منابع طبیعی پیمود، صلاح‌الدین‌کلا و گلندرود با تمام توان به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: شعله‌های آتش که در اثر پوشش متراکم بوته‌های تمشک و تعدادی از درختان خشک‌، به سرعت در حال گسترش بود، با حضور به‌موقع آتش‌نشانی‌های شهرستان نوشهر و رویان، دهیاری‌های کهنه‌سرا و خضرتیره، و مشارکت جمعی همیاران طبیعت، مهار و پس از یک ساعت به‌طور کامل خاموش شد.

به گفته مدیرکل منابع طبیعی، این حریق که در حدود ۴۰۰۰ مترمربع از سطح پارک را درگیر کرده بود، از نوع سطحی بوده و خوشبختانه به مناطق حساس و درختان آسیب جدی وارد نشد.

خزایی‌پول با قدردانی ویژه از مدیریت بحران، فرماندار، فرمانده ویژه یگان حفاظت اداره کل، پرسنل فداکار پارک جنگلی سی‌سنگان و طبیعت‌دوستان عزیز، به‌ویژه کسانی که با تأمین لودر، تراکتور و ادوات مورد نیاز، که بی‌درنگ در صحنه حاضر شدند، گفت: این هم‌افزایی ارزشمند و همکاری میدانی بین منابع طبیعی، آتش‌نشانی، دهیاری‌ها و مردم، نماد روشنی از احساس مسئولیت جمعی در حفاظت از ثروت‌های طبیعی کشور است.

وی در ادامه ضمن تقدیر از کارکنان اداره منابع طبیعی نوشهر–رویان که با تمام ظرفیت و روحیه جهادی در مهار این حادثه نقش‌آفرینی کردند، افزود: متأسفانه منشأ این حادثه تلخ، بی‌مبالاتی برخی گردشگران بود که پس از استفاده از آتش، نسبت به خاموش کردن کامل آن اقدام نکرده و سبب این حریق شدند.

خزایی‌پول با هشدار جدی اعلام کرد: ورود به طبیعت، نیازمندمسئولیت‌پذیری و رعایت اصول ایمنی است. از همه مردم عزیز، مسافران و گردشگران می‌خواهیم هنگام حضور در عرصه‌های طبیعی و پارک‌های جنگلی، ضمن حفظ حرمت طبیعت، از روشن کردن آتش غیرضروری خودداری کرده و در صورت ضرورت، پس از استفاده، حتماً آتش را به‌طور کامل خاموش نمایند.

وی در پایان یادآور شد: در صورت مشاهده هرگونه دود یا شعله در جنگل‌ها، شهروندان گرامی می‌توانند بلافاصله با سامانه‌های امداد جنگل به شماره ۱۳۹ و ۱۵۰۴ تماس گرفته و مسئولین را در جریان قرار دهند.

همچنین ببینید

راه طولانی سرمایه گذاران در کرمان؛ بروکراسی و ضعف زیر ساخت سد راه شدند

راه طولانی سرمایه گذاران در کرمان؛ بروکراسی و ضعف زیر ساخت سد راه شدند

کرمان- بروکراسی پیچیده و کمبود زیرساخت‌ها، مسیر سرمایه گذاری در کرمانِ پرظرفیت را طولانی و روند توسعه را کند کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + 7 =