تحقق برنامه هفتم توسعه نیازمند عزم ملی و حمایت ویژه

تحقق برنامه هفتم توسعه نیازمند عزم ملی و حمایت ویژه

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا عزیزی با اشاره به نقش اتحاد و همدلی ملت ایران در پیروزی‌های بزرگ تاریخی، از تلاش‌های مسئولان اجرایی، به‌ویژه وزیر راه، معاونین، استاندار چهارمحال و بختیاری و مدیران حوزه راه و شهرسازی، تقدیر و تشکر کرد.

وی در ادامه با اشاره به تعهد ملی نسبت به برنامه هفتم توسعه، گفت: بر اساس این برنامه، ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور پیش‌بینی شده که شامل ۱.۵ میلیون واحد شهری، ۱ میلیون واحد روستایی، ۲ میلیون ساختمان عمومی و ۵۰۰ هزار واحد در بافت‌های فرسوده است. با این حال، استان چهارمحال و بختیاری نسبت به میانگین کشوری، در تحقق این اهداف عقب مانده است.

عزیزی مشکلات توپوگرافی منطقه، هزینه‌های بالای ساخت‌وساز و عدم همکاری بانک‌ها در پرداخت تسهیلات را مهم‌ترین عوامل این عقب‌ماندگی دانست و تأکید کرد: ضروری است که استاندار با جدیت بیشتری بانک‌ها را موظف به پرداخت تسهیلات کند. حمایت زیرساختی در حوزه مسکن و شهرسازی، کلید تسریع در تحقق اهداف این استان است.

وی با اشاره به چشم‌انداز رشد ۹ درصدی صنعت ساختمان در استان و کاهش زمان خانه‌دار شدن در بافت‌های فرسوده تا پایان برنامه هفتم افزود: برای تحقق این هدف، باید موانع مالی و اجرایی برطرف و زیرساخت‌های مربوطه به طور جدی تقویت شود.

نماینده مردم فارسان، کوهرنگ و کیار در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت نامطلوب فرودگاه شهرکرد گفت: این فرودگاه با کمبود امکانات و نبود زیرساخت‌های مناسب مواجه است. انتظار می‌رود وزارت راه و شهرسازی با افزایش تعداد پروازها و به‌روزرسانی زیرساخت‌های فرودگاهی، ظرفیت حمل‌ونقل هوایی استان را ارتقا دهد.

وی همچنین با انتقاد از وضعیت جاده‌های خاکی در شهرستان‌های کوهرنگ، اردل و فارسان بیان کرد: حدود ۷۰ درصد جاده‌های شهرستان کوهرنگ و بیش از ۶۰ درصد از جاده‌های روستایی در اردل فاقد شرایط مناسب هستند که سلامت، امنیت و توسعه منطقه را تحت‌الشعاع قرار داده‌اند. مسئولان باید از نزدیک با سفر به این مناطق، شرایط را مشاهده و برای رفع مشکلات برنامه‌ریزی جدی انجام دهند.

عزیزی با اشاره به محدودیت‌های بودجه‌ای و شرایط اقتصادی کشور، سه پیشنهاد ارائه داد: نخست، برگزاری جلسه با مسئولان سازمان برنامه و بودجه برای استفاده مؤثر از ظرفیت ماده ۵۶، با توجه به استفاده بیش از ۱۰۰۰ درصدی از سقف آن در سال گذشته؛ دوم، برگزاری جلسه‌ای مشترک با استاندار، نمایندگان و مدیران کل در هفته آینده برای اخذ مجوز قانونی بهره‌برداری از ماده ۵۶ و تأمین منابع مالی لازم؛ و سوم، ضرورت همکاری همه‌جانبه مسئولان برای تحقق اهداف توسعه‌ای استان و رفع چالش‌های زیرساختی موجود.

همچنین ببینید

عدم حمایت از اقشار ضعیف، مانعی بزرگ در مسیر نهضت ملی مسکن

عدم حمایت از اقشار ضعیف، مانعی بزرگ در مسیر نهضت ملی مسکن

شهرکرد-نماینده ۴ شهرستان استان چهارمحال و بختیاری در مجلس شورای اسلامی گفت: توقف‌های غیرموجه موجب کاهش اعتماد عمومی و اختلال در فرآیند اجرایی طرح نهضت ملی مسکن شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − چهارده =