پنجشنبه , اردیبهشت 18 1404
لزوم تصمیم‌گیری‌های جهادی برای توسعه زیرساختی کرمانشاه

لزوم تصمیم‌گیری‌های جهادی برای توسعه زیرساختی کرمانشاه

به گزارش خبرنگار مهر حجت‌الاسلام سیدجواد حسینی‌کیا، نماینده مردم سنقر و کلیایی بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه زیربنایی و توسعه استان کرمانشاه با حضور معاون شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی و جمعی از مسئولان استانی، بر لزوم تسریع در روند توسعه استان تأکید کرد و اظهار داشت: توسعه زیرساخت‌ها و پیشبرد طرح‌های عمرانی در استان کرمانشاه، نیازمند تصمیم‌گیری‌های جهادی، هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی موجود است.

وی با اشاره به موقعیت خاص استان کرمانشاه به‌عنوان یکی از استان‌های مرزی کشور گفت: این استان به واسطه موقعیت ژئوپلیتیکی و هم‌جواری با کشور عراق، اهمیت راهبردی دارد و باید نگاه ویژه‌ای در زمینه توسعه زیرساختی به آن صورت گیرد. هرگونه تعلل در این حوزه می‌تواند مانعی جدی برای پیشرفت و اشتغال‌زایی در منطقه باشد.

نماینده مردم سنقر و کلیایی در ادامه سخنان خود با اشاره به ظرفیت‌های مغفول‌مانده استان در بخش‌های حمل‌ونقل، مسکن، شهرسازی و توسعه راه‌ها تأکید کرد: بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها نیازمند همکاری نزدیک و مؤثر میان مسئولان ملی و استانی است. اگر این تعامل و همگرایی به‌درستی شکل بگیرد، می‌توان گره‌های موجود در مسیر توسعه را گشود و روند دستیابی به توسعه پایدار را تسهیل کرد.

حجت‌الاسلام حسینی‌کیا همچنین با انتقاد از نگاه‌های بخشی و جزیره‌ای به مسائل توسعه‌ای، خاطرنشان کرد: این نوع رویکردها همواره مانع از اجرای صحیح و منسجم پروژه‌ها شده‌اند. برای دستیابی به نتایج ملموس، لازم است با رویکردی جامع و فرابخشی به پروژه‌های عمرانی نگریسته شود.

وی افزود: پروژه‌های عمرانی استان باید در چارچوبی منظم، اولویت‌بندی شده و بر اساس زمان‌بندی مشخص اجرایی شوند تا از اتلاف منابع جلوگیری شود و مردم استان در کوتاه‌مدت شاهد نتایج ملموس این طرح‌ها باشند.

این نماینده مجلس در پایان بر اهمیت نظارت مستمر بر روند اجرای پروژه‌ها و پاسخگویی نهادهای مسئول تأکید کرد و از مدیران اجرایی خواست با روحیه‌ای جهادی و مسئولانه در جهت رفع موانع موجود در مسیر توسعه استان گام بردارند.

همچنین ببینید

ساخت حدود ۱۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در واحدهای صنعتی

قزوین- استاندار قزوین گفت: تاکنون قرداد ساخت حدود ۱۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در واحدهای صنعتی منعقد شده و دولت ۷۰ درصد تسهیلات را برای سرمایه‌گذاران فراهم کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + 8 =