فلسفه وجودی دادگاه صلح آشتی دادن مردم و توسعه صلح و سازش است

فلسفه وجودی دادگاه صلح آشتی دادن مردم و توسعه صلح و سازش است

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین محمد امیر ابراهیمی، صبح سه شنبه گفت: فلسفه وجودی دادگاه صلح به سمت آشتی دادن مردم و صلح و سازش میان مسلمانان است، پس باید به سمتی حرکت کنیم که فلسفه وجودی این دادگاه‌ها محقق گردد و از این رو قضات باید در اقناع مراجعان و سوق دادن طرفین پرونده به سمت شوراهای حل اختلاف و ایجاد صلح و سازش توانمند باشند.

وی در نشست با سرپرستان مجتمع‌های شهید فولادی و شهید نوروززاده و قضات دادگاه‌های صلح افزود: دبیران و کارکنان شوراهای حل اختلاف به لحاظ توانمندی جز برترین کارکنان دستگاه قضا می‌باشند؛ لذا حفظ شأن و منزلت آنان در اولویت قرار دارد.

معاون قضائی رئیس کل دادگستری استان کرنان با بیان طریقه ارجاع پرونده در دادگاه‌های صلح، گفت: حسب تبصره ۲ ماده ۱۲ قانون شوراهای حل اختلاف، دادگاه صلح بعد از ثبت پرونده در سیستم قاضی می‌تواند ضمن اقناع خواهان، پرونده را در بازه زمانی تا رسیدن وقت رسیدگی به شورای حل اختلاف ارجاع نماید.

وی افزود: تا زمان رسیدن وقت رسیدگی در دادگاه صلح، ممکن است ۵۰ درصد از پرونده‌ها به صلح و سازش خاتمه داده شوند و هم مردم و هم دستگاه قضائی از مزایای آن بهره مند گردند.

همچنین ببینید

روایت مادر شهید مجتبی غلامپور؛ از فرزند ۴۰ روزه اش تا افتخار شهادت

روایت مادر شهید مجتبی غلامپور؛ از فرزند ۴۰ روزه اش تا افتخار شهادت

اهواز - مادر شهید غلامپور از عشق فرزندش به خانواده، تعهد او به آرمان‌هایش و آرامشی که پس از شهادت او در قلبش نشسته سخن گفت او با افتخار از فرزندی یاد می‌کند که در راه دفاع از وطن شهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + 6 =