گزارش بررسی وضعیت عرضه اینترنتی دارو در ایران از سوی معاونت سیاست‌گذاری وزارت امور اقتصادی و دارایی منتشر شد و پیش‌بینی شده است که سهم بازار فروش اینترنتی دارو نسبت به کل بازار به دلیل اثرات مثبت دارورسانی برخط؛ مانند کاهش هزینه‌ها و افزایش رفاه بیماران، تا سال ۲۰۳۰ حدود ۲٫۵ برابر شود.

سهم بازار فروش اینترنتی دارو نسبت به كل بازار تا سال 2030 حدود 2.5 برابر می‌شود

 

به گزارش اقتصادما به نقل از شادا، گزارش «بررسی وضعیت عرضه اینترنتی دارو در ایران و مرور تجربیات بین‌المللی» از سوی معاونت سیاست‌گذاری وزارت امور اقتصادی و دارایی منتشر شد.در این گزارش به بررسی اهمیت عرضه اینترنتی دارو و وضعیت آن در جهان پرداخته شده است.طبق این گزارش تا سال ۲۰۲۰، بیش از ۴۷ کشور در دنیا فروش اینترنتی دارو را مجاز قلمداد کرده‌اند.

همچنین در این گزارش پیش‌بینی شده است که سهم بازار فروش اینترنتی دارو نسبت به کل بازار به دلیل اثرات مثبت دارورسانی برخط؛ مانند کاهش هزینه‌ها و افزایش رفاه بیماران، تا سال ۲۰۳۰ حدود ۲٫۵ برابر شود.

در حال حاضر طبق «دستورالعمل فروش اینترنتی اقلام غیردارویی در داروخانه‌های کشور» که از سوی سازمان غذا و دارو تدوین شده است، عرضه اینترنتی دارو در ایران ممنوع بوده و صرفاً عرضه اقلام غیردارویی همچون مکمل‌ها، داروهای گیاهی، تجهیزات پزشکی و لوازم آرایشی و بهداشتی از طریق داروخانه‌های دارای مجوز فروش اینترنتی مجاز است.

در ادامه این گزارش نیز تاکید شده است که عرضه اینترنتی دارو به جانبازان و بیماران خاص در یکسال گذشته، از سوی بیمه دی و با مجوز سازمان غذا و دارو انجام پذیرفته است و این امر گام مثبتی در جهت افزایش رفاه بیماران خاص قلمداد می‌شود.

همچنین ببینید

تولید غذا مبتنی بر دانش باشد

تولید غذا مبتنی بر دانش باشد

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه تولید غذا باید مبتنی بر دانش باشد، گفت: لازم است با دیپلماسی سلامت سطح تعاملات علمی را افزایش داده و از دانش‌های دیگران نیز استفاده کنیم. مبنای صادرات نیز آن است که بگوییم غذای ما با کیفیت است و آمارها را در این زمینه اعلام کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × چهار =