یکشنبه , فروردین 17 1404
بیش از ۱۹.۵ تن مواد غذایی فاسد در قم معدوم سازی شد

بیش از ۱۹.۵ تن مواد غذایی فاسد در قم معدوم سازی شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی ابرازه ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران ضمن اشاره به اقدامات و خدمات گسترده دانشگاه علوم پزشکی قم در ایام نوروز در حوزه بهداشت و درمان، گزارشی جامع از فعالیت‌های انجام‌شده در بخش‌های مختلف ارائه داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی قم خدمات متنوعی را در زمینه‌های خدمات اورژانسی، بهداشتی و نظارتی، درمانی، غذا و دارو، آزمایشگاهی، و تصویربرداری برای زائران، مسافران و مجاوران کریمه اهل بیت (ع) انجام داده است.

وی ابراز کرد: اورژانس ۱۱۵ قم در چارچوب طرح سلامت نوروزی، به میزان قابل توجهی فعال بوده و توانست به ۱۸۴۸۹ تماس مردمی پاسخ دهد و همچنین طی ۶۶۵۰ مأموریت، ۶۴۰ مصدوم را در محل درمان کرده و ۸۶۶ نفر را جهت مراقبت‌های بیشتر به مراکز درمانی منتقل کند.

ابرازه از وقوع ۱۰ مورد مرگ تأسف‌بار در حوادث نوروزی خبر داد و گفت: در حوزه جراحی و مراقبت‌های ویژه نیز تلاش‌های چشمگیری صورت گرفت و پزشکان دانشگاه علوم پزشکی قم طی این مدت موفق به انجام ۲۶۴۱ عمل جراحی شدند و خدمات تخصصی بخش مراقبت‌های ویژه را به ۳۴۲۰ بیمار ارائه کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: در این بازه زمانی، ۵۴۲ نوزاد عمدتاً از طریق زایمان طبیعی در مراکز درمانی وابسته به دانشگاه متولد شدند.

وی تصریح کرد: تعداد افرادی که از خدمات پاراکلینیکی بهره بردند به ۱۶۵۱۵ نفر رسید، در حالی که خدمات درمانگاهی نیز به ۲۷۵۲۷ نفر ارائه شد.

ابرازه در ادامه به تلاش‌های معاونت بهداشتی این دانشگاه اشاره داشت و افزود: در ایام نوروز پیگیری‌هایی جدی برای مادران باردار نیازمند انجام شد؛ مجموع موارد بررسی‌شده به ۲۴۲ مورد رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم همچنین فعالیت‌های مرتبط با مراکز درمانی شهری و روستایی را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: تعداد مراجعه‌کنندگان به این مراکز در چارچوب طرح سلامت نوروزی از مرز ۱۰۴۲۹ نفر عبور کرده است.

وی ادامه داد: بازرسان محیطی با جدیت زیادی به کار مشغول بوده‌اند و طی این طرح توانسته‌اند بیش از ۱۹.۵ تن مواد غذایی فاسد را معدوم کنند و علاوه بر این، ۶۱۲ اخطار کتبی صادر شد، ۹۰ فرد متخلف به مراجع قضائی معرفی گردید و ۱۲ مکان نیز به دلیل تخلفات متعدد پلمب شد.

ابرازه تصریح کرد: اقدامات قابل توجهی در زمینه پیشگیری از بیماری‌های مادرزادی و واگیردار انجام شده است که از جمله آن‌ها می‌توان به غربالگری پاشنه‌ای نوزادان برای ۱۴۰۳ مورد، انجام نمونه‌برداری از بیماری‌های واگیردار برای ۳۲۷ مورد، و اجرای برنامه واکسیناسیون و درمان پیشگیری از هاری برای ۸۵۱ مورد اشاره کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در بخش غذا و دارو نیز معاونت مربوطه عملکرد مطلوبی داشته است و کارشناسان این حوزه طی ایام نوروز به تماس‌های تلفنی مرتبط با واحدهای غذایی، آرایشی-بهداشتی، تجهیزات پزشکی و سنتی پاسخ داده‌اند و بازدیدهایی از مجموعاً ۵۱ واحد انجام داده‌اند.

وی عنوان کرد: معاونت غذا و دارو همچنین بازرسی‌هایی دقیق از ۳۸ داروخانه انجام داده و بررسی‌های لازم را بر روی ۸۱ نمونه آزمایشگاهی پذیرفته شده تکمیل کرده است و علاوه بر آن، ارزیابی تخصصی برای ۱۹۲ نمونه آزمایشگاهی نیز صورت گرفته تا ضوابط امنیت و استانداردهای کیفی رعایت شود.

کد خبر 6425548

همچنین ببینید

از سیاه‌نمایی بزرگ آمار طلاق تا لایحه تامین امنیت زنان

از سیاه‌نمایی بزرگ آمار طلاق تا لایحه تامین امنیت زنان

ماجرای آمار طلاق در کشور، دلایل طلاق عاطفی و سرانجام لایحه تامین امنیت زنان از جمله اخبار مهم حوزه زنان در بهمن ماه ۱۴۰۳ بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 3 =