تشریح اقدامات پیشگیرانه حوزه بیماری‌های مشترک انسان و حیوان درمازندران

تشریح اقدامات پیشگیرانه حوزه بیماری‌های مشترک انسان و حیوان درمازندران

به گزارش خبرنگار مهر، حمزه آقاپور کاظمی عصر سه‌شنبه در گفتگو با خبرنگاران به مناسبت روز جهانی زئونوز بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان، گزارشی از اقدامات پیشگیرانه این اداره کل در زمینه کنترل و مبارزه با این بیماری‌ها ارائه داد.

مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به اهمیت پیشگیری از بیماری‌های مشترک انسان و دام، گفت: در راستای اجرای طرح‌های پیشگیرانه، از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از یک میلیون و ۶۹۰ هزار دز در دام سبک، ۳۲ هزار و ۴۰۰ در واکسن دام سنگین و ۱۳ هزار و ۲۰۰ دز واکسن هاری در سطح استان علیه بیماری مشترک واکسیناسیون صورت گرفت.

آقاپورکاظمی افزود: علاوه بر واکسیناسیون، عملیات سم‌پاشی جایگاه‌های نگهداری دام در مساحتی بالغ بر ۱۵۰ هزار مترمربع و همچنین سم‌پاشی بدن بیش از ۱۱۰ هزار رأس دام انجام شده است تا از شیوع بیماری‌های مشترک جلوگیری شود.

مدیرکل دامپزشکی مازندران به برنامه‌های آموزشی ویژه دامداران نیز اشاره کرد و اظهار داشت: در قالب اردوهای جهادی و کارگاه‌های آموزشی، ۲۲۰ دامدار در زمینه بهداشت دام، پیشگیری از بیماری‌های مشترک و مدیریت سلامت حیوانات آموزش دیده‌اند.

وی با تأکید بر لزوم افزایش آگاهی عمومی در این حوزه، خاطرنشان کرد: بیماری‌های مشترک انسان و حیوان تهدیدی جدی برای سلامت جامعه هستند و اجرای برنامه‌های پیشگیرانه، واکسیناسیون و آموزش‌های تخصصی نقش کلیدی در کنترل این بیماری‌ها دارد.

آقاپور کاظمی در پایان از همکاری دامداران و دستگاه‌های مرتبط قدردانی کرد و گفت: اداره کل دامپزشکی مازندران با نظارت مستمر و اجرای طرح‌های علمی، آماده مقابله با هرگونه تهدید در حوزه بیماری‌های مشترک است.

همچنین ببینید

بیماری‌های کشنده حیوانی در کمین‌اند؛ مراقبت‌ها را جدی بگیرید

بیماری‌های کشنده حیوانی در کمین‌اند؛ مراقبت‌ها را جدی بگیرید

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از افزایش خطر بیماری‌های زئونوز مانند هاری، تب مالت و تب خونریزی‌دهنده کریمه‌کنگو هشدار داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − پانزده =