فراخوان سازمان نظام پرستاری برای طراحی و تولید اپلیکیشن پرستار من

فراخوان سازمان نظام پرستاری برای طراحی و تولید اپلیکیشن پرستار من

سازمان نظام پرستاری جمهوری اسلامی برای ارائه خدمات جامع و سریع به جامعه پرستاری و عموم مردم درصدد تولید یک اپلیکیشن جامع به نام «پرستار من» است و در این مسیر از شرکتهای فعال در زمینه طراحی و تولید اپلیکیشن و نرم افزارهای کاربردی دعوت به همکاری می کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پرستاری، مهدی احدزاده، مدیر واحد فناوری اطلاعات سازمان نظام پرستاری گفت: اپلیکیشن و نرم افزار کاربردی «پرستار من» یک نرم افزار جامع خواهد بود که همه خدمات مورد نیاز مردم و جامعه پرستاری و هیئت مدیره های نظام پرستاری را در سراسر کشور پوشش خواهد داد و هر فرد متناسب با نیاز خود می تواند از خدمات این نرم افزار استفاده کند.

وی گفت: در این اپلیکیشن امکانات و خدمات مختلفی مانند خدمات آموزشی و بازآموزی، خدمات بیمه پرستاران، عضویت آنلاین در نظام پرستاری، معرفی مراکز مجاز هوم کر، اطلاع رسانی و اخبار، دریافت گواهی گوداستندینگ، ارتباطات و امور اداری هیئت مدیره های نظام پرستاری، مشاوره های حقوقی، خدمات استعلام و … پیش بینی می شود.

احدزاده افزود: تلاش سازمان نظام پرستاری این است که اپلیکیشن «پرستارمن» تا پایان امسال راه اندازی شود. بر این اساس از همه پرستاران و طراحان اپلیکیشن دعوت می شود طرح های خود را برای تولید اپلیکیشن و طراحی ظاهری (UI) این نرم افزار حداکثر تا پایان آبان به ایمیل واحد فناوری اطلاعات سازمان نظام پرستاری به آدرس it@ino.ir  ارسال کنند یا با شماره 021-42949 داخلی 212 تماس بگیرند.

وی گفت: سازمان نظام پرستاری با شرکتی که بهترین طرح و خدمات را برای اپلیکیشن «پرستار من» ارائه کند، قرارداد همکاری منعقد می شود.

 

همچنین ببینید

تاب آوری نظام سلامت گران تمام شد

تاب آوری نظام سلامت گران تمام شد

فرقی نمی‎کند هشت سال دفاع مقدس باشد، همه‎گیری کرونا یا جنگ 12 روزه. پیام‎آوران سلامت، بعد از نیروهای نظامی، یکی از قدرتمندترین گروه‎ها در مقابله با بحران بویژه در شرایط جنگی هستند. این گروه همیشه در بحران‌های سنگین جان مجروحان و مصدومان را نجات داده‌اند و همیشه نقطه قوت مردم در شرایط بحرانی هستند. البته این رشادت و همراهی فقط مختص کادر درمان ساکن در وطن نبود. در روزهای اول تجاوزات رژیم صهیونیستی به کشور و بسته شدن خطوط هوایی، برخی از پزشکان که در سفرهای علمی یا در خارج از ایران مشغول کار و تحصیل بودند، خود را به مرزهای زمینی رساندند تا در کنار دیگر همکارانشان برای حفظ جان مردم خدمت کنند. اما وقتی موشک‎های دشمن کورکورانه شلیک می‎شدند، مناطق نظامی، مسکونی، بیمارستان‎ها، مطب‎های پزشکان، کادر درمان و بیماران هم مصون از تجاوزات نبودند.به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، مطلب پیش رو به قلم محدثه جعفری در روزنامه ایران مورخ 12 تیر 1404 منتشر شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 3 =