اجرای استاندارد 1.8 پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی ضروری است

اجرای استاندارد 1.8 پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی ضروری است

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: استاندارد 1.8 پرستاری به ازای هر تخت بیمارستانی یک استاندارد ملی است و مجلس و وزارت بهداشت هم آن را قبول دارد بنابراین سازمان امور اداری و استخدامی نیز باید آن را اجرا کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پرستاری دکتر احمد نجاتیان در دیدار با مدیران منابع انسانی وزارت بهداشت در محل سازمان نظام پرستاری افزود: پرستاری یک شغل حاکمیتی است و باید به میزان نیاز کشور جذب و بکارگیری شوند.

وی ادامه داد: جذابیت شغل پرستاری در صورتی تحقق پیدا می کند که پرستاران از حرفه و فعالیت خود رضایت داشته باشند اما با کمبود نیرو، اضافه کاری اجباری و استخدام ناکافی نیروی پرستار رضایت شعلی از حرفه پرستاری به دست نمی آید.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری افزود: در این راستا ضرورت دارد حاکمیت نسبت به تامین نیروی کافی پرستار، اجرای صحیح قانون تعرفه گذاری و تصویب و اجرای سند جامع نگهداشت و رضایت شغلی پرستاران تا روز پرستار اقدام کند.

یوسفی معاون مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت در این دیدار گفت: ضرورت تامین نیروی پرستار بر اساس استاندارد مشترک مورد تایید بین وزارت بهداشت و سازمان امور استخدامی الزامی است به خصوص با گسترش تختهای بیمارستانی در کشور نیاز به پرستاری بیش از گذشته در کشور احساس می شود.

دکتر زهره کوهی معاون مدیر کل منابع انسانی وزارت بهداشت نیز در این جلسه گفت: وزارت بهداشت برای بهبود وضعیت پرستاران و افزایش رضایتمندی آنها لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران آماده کرده است تصویب آن در مجلس از سوی وزارت بهداشت در حال پیگیری است.

وی ادامه داد: علاوه بر کمبود نیرو اجرای نادرست قانون ارتقای بهره وری نیز به نارضایتی پرستاران دامن زده و امیدواریم با با اصلاح اجرای این قانون و اجرای قانون حمایت از پرستاران بخشی از مشکلات آنان حل شود.

همچنین ببینید

فراخوان دریافت مقاله پیرامون جنگ ۱۲ روزه

فراخوان دریافت مقاله پیرامون جنگ ۱۲ روزه

با توجه به اهمیت بالای مستندسازی و انتقال تجربیات ارزشمند در خصوص جنگ ۱۲ روزه اخیر در ایران و لزوم افزایش آگاهی و آمادگی در مواجهه با شرایط بحرانی، از کلیه پژوهشگران، پزشکان، کادر درمان، و متخصصان حوزه‌های مرتبط دعوت به عمل می آید تا مقالات علمی، گزارش‌های موردی و تجربیات بالینی خود را در زمینه‌های زیر ارسال فرمایند:• مواجهه بالینی با مصدومان جنگی• آثار و درمان آسیب‌های ناشی از موج انفجار• بررسی‌های مربوط به پدافند عامل و غیرعامل• تجربیات میدانی در شرایط بحران• مداخلات درمانی نوین در شرایط جنگی• هرگونه تجربه و مشاهده علمی مرتبط با شرایط جنگی اخیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 2 =