
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مهدی ملکوتیخواه روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری این رویداد که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و با همکاری دانشگاه علمیکاربردی خانه کارگر برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاهها امروز فقط مراکز آموزشی نیستند، بلکه باید به عنوان نهادهایی کارآمد در حل مسائل جامعه ایفای نقش کنند. پیوند میان علم و صنعت زمانی محقق میشود که ایدههای نوآورانه با حمایت هدفمند، به راهحلهای اجرایی و ملموس تبدیل شوند.
وی با بیان اینکه حوزههایی همچون ایمنی شغلی، محیطزیست و اشتغال از جمله موضوعات مهم و راهبردی در توسعه پایدار کشور هستند، افزود: پرداختن به این موضوعات از دریچه نوآوری و تفکر کارآفرینانه میتواند منجر به تحولی مثبت در شرایط کاری و زیستمحیطی کارگران شود و همزمان زمینه را برای ظهور کسبوکارهای جدید فراهم کند.
مسئول دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه خاطرنشان کرد: این رویداد استارتاپی توانست فضایی تعاملی میان جوانان، نخبگان، اساتید و فعالان حوزه کارگری ایجاد کند که در آن، مسائل واقعی و روزمره با زبان ایده و فناوری مطرح و راهکارهایی مبتنی بر خلاقیت و دانش بومی برای آنها ارائه شد.
دکتر ملکوتیخواه، همچنین با تأکید بر نقش دفاتر ارتباط با صنعت در تبدیل ظرفیتهای علمی به دستاوردهای عملی افزود: ما در دانشگاه علوم پزشکی کاشان، با همکاری نهادهای کارگری، مراکز علمی و بخش خصوصی، آمادهایم از ایدههای نو در زمینه ارتقاء سلامت، ایمنی، محیطزیست و رفاه کارگران حمایت کنیم تا نتایج آنها بهصورت واقعی در سطح جامعه پیادهسازی شود.
وی ابراز امیدواری کرد: این قبیل برنامهها استمرار یابد و به الگویی برای تعامل هدفمند بین دانشگاهها و بخشهای صنعتی، خدماتی و اجتماعی در سایر نقاط کشور تبدیل شود.
رویداد استارتاپی «ایمنی، محیطزیست و احیای کار برای کارگر» روز چهارشنبه ۲۵ تیرماه ۱۴۰۴ به مدت سه روز با حضور جمعی از مسئولان، اساتید، دانشجویان و فعالان حوزه کار و ایمنی، در سالن قریب دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار می شود. در این رویداد، چندین تیم نوآور به ارائه طرحها و راهحلهای خود در زمینه بهبود شرایط کاری، حفظ سلامت کارگران و ارتقای ایمنی محیط کار پرداختند.