پنجشنبه , خرداد 1 1404
جهاد کشاورزی مجموعه‌ای اثرگذار و استراتژیک در توسعه دشتی است

جهاد کشاورزی مجموعه‌ای اثرگذار و استراتژیک در توسعه دشتی است

به گزارش خبرنگار مهر، رضا مقاتلی در نشست مدیران سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی تنها به مفهوم گلخانه و کشت و برداشت نیست، بلکه دامداری، شیلات، منابع طبیعی، مشارکت روستایی، دامپزشکی و حتی جامعه‌شناسی در این مجموعه نقشی مهم و در روند توسعه شهرستان دارای اثرگذاری می‌باشند.

وی با اشاره به وظایف ذاتی این سازمان از گذشته به برخی از وظایف جدید نیز که در سال‌های اخیر به مجموعه محول شده است اشاره کرد و افزود: این مجموعه در حوزه‌های مختلفی اثرگذاری دارد و نقش آن در تنظیم بازار و امنیت غذایی غیرقابل انکار است.

مقاتلی گفت: شهرستان دشتی به لحاظ کشاورزی، دامداری و تولید محصولات خارج از فصل، در سطح جنوب کشور و حتی برخی از شاخص‌ها در سطح ملی، جایگاه ویژه‌ای دارد و باید اطلس آمایش سرزمینی خاص خود را در حوزه کشاورزی داشته باشد.

تغییر الگوی کشت

وی اضافه کرد: لازم است جهاد کشاورزی حتی در برخی زیرمجموعه‌های خود نظیر نظام مهندسی کشاورزی، تعاون روستایی، دامپزشکی، شیلات و منابع طبیعی نیز دارای برش آمایش اختصاصی در هر حوزه باشد.

مقاتلی با قدردانی از اقدامات سال‌های اخیر جهاد کشاورزی شهرستان دشتی گفت: ما در ابتدای سال ۱۴۰۴ شرح همه دستگاه‌های اجرایی را احصا و بر اساس آن، جداولی را تهیه کرده ایم که برای اجرایی شدن آنها به هر مجموعه تکلیف خواهیم کرد.

وی بیان کرد: در حوزه جهاد کشاورزی پروژه‌هایی مانند احداث جاده بین مزارع، توسعه آبیاری تحت فشار، بهسازی اراضی، رعایت و در برخی حوزه‌ها تغییر الگوی کشت از جمله مواردی است که در دستور کار قرار گرفته است.

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام

فرماندار دشتی با اشاره به برخی از پروژه‌های نیمه‌تمام، اظهار داشت: پروژه گلخانه‌ی چاهگاه یکی از طرح‌هایی است که علی‌رغم پیگیرهای صورت گرفته در سال‌های مختلف هنوز به نتیجه نرسیده و بر این اساس نیازمند تعیین تکلیف فوری است.

وی همچنین از آمادگی کامل شهرستان برای همراهی اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های سنتی و صنعتی کشاورزی و نیز انرژی‌های نو نظیر انرژی خورشیدی خبر داد.
مقاتلی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه تنها ۱۵ تا ۲۰ درصد اعتبارات در اختیار استان‌ها و شهرستان‌ها است، انتظار داریم جهاد کشاورزی استان با نگاه خاص، در تخصیص اعتبارات ملی برای توسعه دشتی جایگاه ویژه ای در نظر بگیرد.

وی همچنین با اشاره به اهمیت حوزه دامپزشکی در شهرستان گفت: این مجموعه از بخش‌های اثربخش در زمینه سلامت دام و انسان در شهرستان است و لازم است برای تعمیر و تجهیز این مجموعه و همچنین ایجاد نمایندگی‌های جدید در بخش‌های کاکی و شنبه پیگیری‌ها و اقدام لازم صورت گیرد.

همچنین ببینید

اجرای پروژه «جی‌نف» در لرستان نیازمند همکاری دستگاه‌های اجرایی است

اجرای پروژه «جی‌نف» در لرستان نیازمند همکاری دستگاه‌های اجرایی است

خرم‌آباد- معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: اجرای پروژه «جی‌نف» در لرستان نیازمند همکاری دستگاه‌های اجرایی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + 16 =