به گزارش وبدا، مهندس طاهر موهبتی در اجلاس مدیران روابط عمومی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور و سازمان های تابعه که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: روابط عمومیها باید ضمن تبیین اهمیت منابع انسانی، با اقدامات خود از شکلگیری سازمانهای غیررسمی جلوگیری کنند.
وی افزود: نقش روابط عمومی ها در سازمان ها به قدری کلیدی است که باید آنها را مشاوران هشداردهنده نظام سلامت دانست چراکه باید با اطلاع رسانی دقیق، رسمی و بهنگام از ایجاد فضای غیررسمی و انتقال اطلاعات نادرست به کارکنان و جامعه، پیشگیری کنند.
معاون وزیر بهداشت از نیروی انسانی به عنوان مهمترین مولفه نظام سلامت در ارتقای رضایتمندی مردم از خدمات این حوزه یاد کرد و گفت: نمی توانیم از نیروی انسانی که مهمترین دغدغه آنها معیشت است، انتظار بهره وری و رضایتمندی مردم را داشت بنابراین، توجه ویژه به مسائل معیشتی و کرامت کارکنان باید در صدر اولویت های مدیریتی قرار گیرد و روابط عمومی ها نیز می توانند این مطالبه به حق را به درستی انعکاس دهند.
مهندس موهبتی جایگاه روابط عمومیها در نظام سلامت را مهم و کلیدی عنوان کرد و گفت: نیروهای روابط عمومی در مجموعه وزارت بهداشت می توانند در خط مقدم تبیین جایگاه و اهمیت نیروی انسانی در نظام سلامت، نقش مهمی ایفا کنند.
به گفته وی امروز دیگر روابط عمومی صرفا یک نهاد اطلاعرسانی نیست، بلکه بهعنوان مشاور حوزه سلامت به ایفای نقش می پردازد که این نقش می تواند شامل هشدار دهی، مشاوره به مدیریت ارشد و پیشگیری از بحران ها باشد.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با بیان اینکه رضایتمندی و انگیزه نیروی انسانی حتی بر روی عمر مفید و بهره وری بالای تجهیزات و امکانات حوزه سلامت، موثر است، گفت: عمر مفید تجهیزات سرمایهای سنگین مانند ام آر آی، سی تی اسکن و سایر تجهیزات پیشرفته و سرمایه ای به طور مستقیم با رضایتمندی ارائه دهندگان خدمات مرتبط است چون اگر نیروی انسانی از نظر معیشتی در محدودیت باشند، نگهداری مناسب از این تجهیزات هم، مختل می شود.
مهندس موهبتی اولویت اول، دوم و سوم وزارت بهداشت در دولت چهاردهم را توجه به نیروی انسانی و بهبود وضعیت معیشتی آنها عنوان کرد و افزود: نباید اصالت دادن به نیروی انسانی، محدود به گفتار و شعار باشد بلکه در ابعاد مهتلف سیاستگذاری و تصمیمات عملی سازمانها باید مشهود باشد.
وی با یادآوری اصل تقدم بهداشت و پیشگیری بر درمان، تاکید کرد: باید با توجه به نظام سطح بندی خدمات، از ساخت و سازهای بی ضابطه پیشگیری کرد. در دنیا شاهد انتقال تمرکز از حوزه درمان به سمت پیشگیری محوری هستیم که تقویت نظام شبکه بهداشت کشور از مهمترین برنامه های وزارت بهداشت در دوره جدید است.
مهندس موبهتی تاکید کرد: متاسفانه سازمان های غررسمی از خلأ اطلاعرسانی رسمی، ایجاد می شوند تا به انتشار اطلاعات نادرست در بین کارکنان بپردازند که روابط عمومی ها در این زمینه وظیفه دارند با اقداماتی همچون تولید محتوای موثق، معتبر و به هنگام، به مرجعیت اصلی و اول اخبار و اطلاعات در سازمان و دستگاه ها، تبدیل شوند.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با اشاره به فرا رسیدن روز ملی ارتباطات و روابط عمومی، از تلاش های روابط عمومی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی، سازمان های تابعه و مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در انعکاس اخبار و خدمات حوزه سلامت، قدردانی کرد.