پیام معاون بهداشت وزارت بهداشت به مناسبت روز جهانی بهداشت/ برای نسلی سالم‌تر، آگاه‌تر و امیدوارتر بکوشیم

پیام معاون بهداشت وزارت بهداشت به مناسبت روز جهانی بهداشت/ برای نسلی سالم‌تر، آگاه‌تر و امیدوارتر بکوشیم

به گزارش وبدا، دکتر رئیسی در این پیام بر لزوم سرمایه‌گذاری در دوران ابتدایی زندگی تأکید و از تمامی همکاران حوزه بهداشت که به‌صورت شبانه‌روزی در زمینه‌هایی مانند غربالگری، ایمن‌سازی و ترویج سبک زندگی سالم فعالیت می‌کنند، قدردانی کرد.

متن پیام معاون بهداشت وزارت بهداشت به مناسبت روز جهانی بهداشت‌ به شرح زیر است:

هفتم آوریل، مصادف با ۱۸ فروردین، روز جهانی بهداشت، تنها یک مناسبت تقویمی نیست؛ بلکه تجلی باور جهانی به اهمیت سلامت به عنوان زیربنای توسعه پایدار، امنیت اجتماعی و عدالت انسانی است. امسال، سازمان جهانی بهداشت با انتخاب شعار «شروعی سالم، آینده‌ای امیدبخش» بر نقش حیاتی دوران ابتدایی زندگی – از پیش از تولد تا سال‌های اولیه کودکی – در شکل‌گیری بنیان سلامت جسمی، روانی و اجتماعی تأکید کرده است.

داده‌های علمی به روشنی نشان می‌دهند که سرمایه‌گذاری در دوران ابتدایی زندگی، بازدهی چند برابری در کاهش بار بیماری‌ها، ارتقاء بهره‌وری، و کاهش نابرابری‌های سلامت دارد. اینجاست که نقش بی‌بدیل شما – همکاران فداکار حوزه بهداشت – آشکار می‌شود: بهورزان، مراقبین سلامت، کارشناسان، پزشکان، مدیران شبکه‌های بهداشت‌و متخصصان حوزه سیاست‌گذاری سلامت.

شما هستید که در سکوت و فروتنی، با پایش مداوم عوامل خطر، آموزش همگانی، غربالگری، ایمن سازی، تغذیه سالم، و ترویج سبک زندگی سالم، زیربنای جامعه‌ای تاب‌آور و آگاه را بنا می‌نهید.

در این روز بزرگ، با افتخار و فروتنی، از تلاش‌های شبانه‌روزی شما تقدیر می‌کنم. شما، سربازان خط مقدم پیشگیری هستید؛ آنان که با وجود چالش‌ها و محدودیت‌ها، سلامت را نه‌فقط یک وظیفه که یک رسالت انسانی می‌دانند.

بیایید با هم، برای نسلی سالم‌تر، آگاه‌تر و امیدوارتر بکوشیم؛ نسلی که سلامت را نه یک شانس، بلکه یک حق مسلم بداند.

با احترام و آرزوی توفیق

دکتر علیرضا رئیسی

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

همچنین ببینید

آندوسونوگرافی در بیمارستان سینا: دقت، آرامش و تخصص

آندوسونوگرافی در بیمارستان سینا: دقت، آرامش و تخصص

تصور کنید بتوانید با ابزاری دقیق و در عین حال کم‌تهاجمی، به عمق دستگاه گوارش خود نگاهی بیندازید. آندوسونوگرافی، یکی از پیشرفته‌ترین و دقیق‌ترین روش‌های تشخیصی است که در بیمارستان سینا ارائه می‌شود. این روش، ترکیبی هوشمندانه از آندوسکوپی و سونوگرافی است: در این فرآیند، یک لوله نازک و انعطاف‌پذیر وارد بدن می‌شود و با امواج صوتی، تصاویری سه‌بعدی و با وضوح بالا از دستگاه گوارش و اطراف آن تولید می‌کند. دکتر رایکا جمالی، فوق تخصص گوارش و کبد بالغین دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مورد کاربردهای این فناوری می‌گوید: یکی از مهم‌ترین خدمات آندوسونوگرافی، بررسی توده‌های پانکراس و تعیین گسترش موضعی آن‌ها به بافت‌های مجاور، عروق و غدد لنفاوی است. همچنین، در جراحی‌های کیسه صفرا، این روش به ما کمک می‌کند تا قبل از انجام عمل، مطمئن شویم که مجاری صفراوی سنگ ندارد و کیسه صفرا سالم است، تا جراح بتواند عمل را با بهترین نتیجه انجام دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 1 =