چهارشنبه , اردیبهشت 10 1404
ارتقای همکاری‌های مشترک وزارتین در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی

ارتقای همکاری‌های مشترک وزارتین در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی

به گزارش وبدا، دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، در دیدار با دکتر حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، که پیش از ظهر روز دوشنبه، ۱۸ فروردین‌ماه در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، وزارت علوم را در حوزه‌های علمی، فرهنگی، دانشجویی و آموزشی پیشتاز دانست و افزود: وزارت علوم برای ما همچون برادر بزرگتر است.

وی اصلاح سهمیه‌های ورودی دانشگاه‌ها را یکی از طرح‌های مشترک این دو وزارتخانه عنوان کرد و گفت: دکتر پزشکیان، رییس جمهور، در خصوص اصلاح سهمیه‌های کنکور و دانشگاه‌ها به وزارت بهداشت و علوم دستور داده است.

وی همچنین به تفاوت عدالت آموزشی و بومی‌گزینی اشاره کرد و افزود: با اصلاح سهمیه‌های کنکور، باید زمینه‌ای فراهم شود تا استعدادهای درخشان به دانشگاه‌ها ورود پیدا کنند و بتوانند شکوفا شوند.

دکتر ظفرقندی با اشاره به زمینه‌های متعدد همکاری بین وزارت بهداشت و وزارت علوم اظهار داشت: مسائل مربوط به دانشجویان، تغذیه، خوابگاه‌ها و وضعیت اساتید می‌تواند محور همکاری‌های این دو وزارتخانه باشد و امیدواریم این همکاری‌ها در زمانی کوتاه که همچون ابر می‌گذرد، تقویت شود.

دکتر حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این دیدار با تاکید بر توانمندی دو وزارتخانه در ایجاد هم‌افزایی در زمینه‌های مختلف، گفت: به انجام فعالیت‌های فرهنگی اعتقاد داریم زیرا این فعالیت‌ها تاثیرات عمیقی دارند و تقویت امور فرهنگی می‌تواند دانشگاه‌ها را پرنشاط و شاداب سازد.

وی تاکید کرد: ضروری است که به اساتید و دانشجویان انگیزه بدهیم و برای ایجاد فضای نشاط و امید در دانشگاه‌ها طرح‌های متعددی را در نظر داریم.

وزیر علوم همچنین با اشاره به دغدغه مشترک رئیس‌جمهور و وزارتخانه‌های علوم و بهداشت در زمینه عدالت آموزشی، گفت: در جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی به وزارتین تکلیف شده است که اصلاح و بازنگری در سهمیه‌های کنکور و دانشگاه‌ها را مورد بررسی قرار دهند که این موضوع در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح خواهد شد.

در این نشست، جمعی از معاونان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به بیان نظرات خود در خصوص ارتقای امور فرهنگی در حوزه‌های آموزشی، دانشجویی و فرهنگی پرداختند.

همچنین ببینید

ضرورت رویکردهای فرهنگی در مداخلات سلامت روان

ضرورت رویکردهای فرهنگی در مداخلات سلامت روان

دکتر رسول روشن، عضو گروه سلامت روان فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران، با تأکید بر تحول در رویکردهای سلامت روان، تعریف سلامت راشامل چهار بعد جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی دانست و به گفته وی، این نگاه نوین سازمان جهانی بهداشت (WHO) مستلزم سیاست‌گذاری بومی و علمی در سطوح کلان کشور است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 10 =