پویش «نه به تصادف!» اقدامی مؤثر در حفظ سلامت مردم است

پویش «نه به تصادف!» اقدامی مؤثر در حفظ سلامت مردم است

مهندس سلمان اسحاقی، سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت و گو با وبدا با تأکید بر اهمیت ایمنی راه‌ها و کیفیت خودروها، تصریح کرد: دولت در قبال پویش نه به تصادف! تکالیفی بر عهده دارد، از جمله نظارت مستمر بر جاده‌ها و ارتقای استانداردهای ایمنی خودروها. اما بُعد دیگر این موضوع، مسئولیت‌های وزارت بهداشت است.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اضافه کرد: وزارت بهداشت برای اولین‌بار در این سطح به موضوع تصادفات ورود کرده که اقدامی بسیار مثبت و مبارک است.

اسحاقی همچنین با اشاره به نقش مردم در پیشگیری از تصادفات، بیان کرد: یکی از عوامل مهم در بروز حوادث، خواب‌آلودگی و کاهش هوشیاری رانندگان است. توجه به این موارد و ارتقای فرهنگ رانندگی ایمن، از جمله اهداف اصلی پویش نه به تصادف! است.

وی ضمن قدردانی از وزارت بهداشت و کادر سلامت، افزود: این پویش نه تنها از مردم، بلکه از کادر درمان نیز حمایت می‌کند. کاهش تصادفات، به معنای کاهش مراجعات به مراکز درمانی و جلوگیری از تحمیل غم و اندوه به خانواده‌ها و کادر پزشکی است.

در پایان، سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ابراز امیدواری کرد که پویش «نه به تصادف!» به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود و مردم نیز با رعایت قوانین و هوشیاری در رانندگی، به تحقق این هدف کمک کنند.

همچنین ببینید

آندوسونوگرافی در بیمارستان سینا: دقت، آرامش و تخصص

آندوسونوگرافی در بیمارستان سینا: دقت، آرامش و تخصص

تصور کنید بتوانید با ابزاری دقیق و در عین حال کم‌تهاجمی، به عمق دستگاه گوارش خود نگاهی بیندازید. آندوسونوگرافی، یکی از پیشرفته‌ترین و دقیق‌ترین روش‌های تشخیصی است که در بیمارستان سینا ارائه می‌شود. این روش، ترکیبی هوشمندانه از آندوسکوپی و سونوگرافی است: در این فرآیند، یک لوله نازک و انعطاف‌پذیر وارد بدن می‌شود و با امواج صوتی، تصاویری سه‌بعدی و با وضوح بالا از دستگاه گوارش و اطراف آن تولید می‌کند. دکتر رایکا جمالی، فوق تخصص گوارش و کبد بالغین دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مورد کاربردهای این فناوری می‌گوید: یکی از مهم‌ترین خدمات آندوسونوگرافی، بررسی توده‌های پانکراس و تعیین گسترش موضعی آن‌ها به بافت‌های مجاور، عروق و غدد لنفاوی است. همچنین، در جراحی‌های کیسه صفرا، این روش به ما کمک می‌کند تا قبل از انجام عمل، مطمئن شویم که مجاری صفراوی سنگ ندارد و کیسه صفرا سالم است، تا جراح بتواند عمل را با بهترین نتیجه انجام دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + بیست =