چهارشنبه , اردیبهشت 31 1404
برگزاری جشن خوب شکرانه انار در پاوه

برگزاری جشن خوب شکرانه انار در پاوه

ماموستا ملاقادر قادری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ما مخالف جشن انار و شادی مردم نیستیم ولی این جشن انارانه برنامه‌ای است در پشت پرده که برای دین و مذهب و فرهنگ ما ضرر دارد و از این بابت ناراحتیم.

وی افزود: پارسال به مسئولان پاوه پیشنهاد کردم انارانه مبارک است ولی شما باید به شیوه‌ای خاص، محلی را تعیین و چندین غرفه درست کنید مردم انار و سایر محصولات خود را در آنجا عرضه و به فروش برساند.

امام جمعه پاوه تصریح کرد: امسال آقای فرماندار و اعضای شورای تأمین و شورای شهر زحمت کشیدند در سه‌راهی باینگان ۶۰ غرفه ایجاد کردند؛ دیروز از تک‌تک غرفه‌ها بازدید کردم بعضی از این غرفه‌ها را زنان و بعضی را مردان و بعضی را زنان و مردان باهم اداره می‌کردند، ضمن آنکه به همه آنان خسته نباشید و تبریک گفتم، به آنان عرض کردم با کسانی که برای خرید اجناس نزد شما می‌آیند، متواضعانه برخورد و مشتری جذب کنید.

وی افزود: دوستان استقبال کردند زنان باعفت و مردان بااخلاق با دل‌خوشی همه مشغول کاسبی حلال بودند.

ماموستا قادری خاطرنشان کرد: عرض بنده این است و می‌گویم مردم تین و زردویی و دودان و باینگان و بانه‌وره و تشار و داریان و نودشه و … به‌جای اینکه انار خود را در باغ ۱۰ هزار و ۱۵ هزار تومان بفروشند، بتوانند محصولات خود را با قیمت بازار در اینجا به فروش برسانند که با این کار مسئولان زندگی مادی مردم را بهبود بخشیده‌اند و اگر اشتباهی هم رخ دهد در سال‌های آتی جبران خواهد شد.

وی یادآور شد: نزد ما دین و مذهب و فرهنگ مقدم بر هر چیزی است. هرکسی که تصمیم‌گیرنده است باید در حفظ این سه اصل با ما همکاری نماید؛ دین ما ضربه نبیند، فرهنگ هورامان ضربه نبیند و خون شهیدانمان که برای امنیت ما ریخته شده است، پایمال نشود.

همچنین ببینید

سنت قدیمی مهریه چگونه به نقطه بحران رسید؟

سنت قدیمی مهریه چگونه به نقطه بحران رسید؟

مهریه در گذر زمان از یک سنت فرهنگی به مسئله‌ای پیچیده در نظام حقوقی و اجتماعی تبدیل شده و طرح تعیین سقف برای مهریه بار دیگر این موضوع را به کانون توجه مجلس و افکار عمومی کشانده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − نوزده =