حماسه آرامش در دل بحران

حماسه آرامش در دل بحران

لطفاً برای آغاز صحبت، خودتان را معرفی کنید.من کاظم علی‌محمدی هستم و در مرکز فوریت‌های اراک مشغول به کار هستم.
از جنگ ۱۲ روزه بگویید. شما حضور مستمری در منطقه‌ای حساس و خطرناک داشتید. شرایط را برای ما توضیح دهید.من در روزهایی که شیفت بودم، طبق برنامه سر شیفت خودم حاضر می‌شدم، اما حتی در روزهایی که شیفتم نبود هم به محل کار می‌رفتم. منطقه ما مورد حمله قرار می‌گرفت. چند شب دشمن قصد حمله داشت، اما پدافندها اجازه نمی‌دادند. یک روز هم بمباران شد که متأسفانه دو نفر مجروح و دو نفر هم شهید شدند.
در شرایطی که برخی از همکاران ممکن بود سر شیفت‌های خود حاضر نشوند، چه چیزی به شما این انرژی را می‌داد که حتی خارج از شیفت کاری‌تان هم سر کار بروید؟یکی از دلایل، عشق به وطن بود و دیگر اینکه وظیفه خودم می‌دانستم که باید در آن‌جا حضور داشته باشم.
در خصوص شما گفته می‌شود که در شرایط سخت، مدیریت خوبی در میان همکارانتان داشتید. چطور سعی می‌کردید آن‌ها را کنترل یا مدیریت کنید؟(از چه نظر؟)
از سوی دانشگاه علوم پزشکی اراک، شما به عنوان فردی شاخص معرفی شدید که شرایط را در آن زمان به‌خوبی مدیریت کردید.لطف دارند. به‌طور کلی، همیشه دوست داشتم به همکارانم آرامش بدهم و طوری رفتار کنم که دچار استرس نشوند. سعی می‌کردم جو را آرام نگه دارم تا همکاران در شرایطی که زیر تهاجم قرار می‌گیریم، آرامش داشته باشند.
خانواده نگران شما نبودند؟ از شما نمی‌خواستند که سر کار نروید؟اتفاقاً چون همسرم نیز از کادر درمان است، حتی در زمان کرونا هم درک می‌کرد که باید به وظیفه‌مان عمل کنیم؛ هم به مردم خدمت کنیم و هم به کشورمان. فقط در روز آخر که حملات بسیار سنگین بود و بمباران صورت می‌گرفت، ناراحت بودم از اینکه چرا نمی‌توانیم مقابله کنیم و کاری انجام دهیم. در مجموع باید بگویم که من عاشق وطنم هستم و همیشه دوست دارم اگر مشکلی برای کشور پیش آید، پیش‌قدم باشم.
در مأموریت‌ها، مجروح یا شهید هم داشتید؟بله، متأسفانه در نتیجه حملات، دو نفر از همکارانمان شهید شدند و دو نفر دیگر به شدت مجروح شدند.
پس تجربه تلخی داشتید.این تجربه را قبلاً هم داشته‌ام. زمان دفاع مقدس هم در جبهه بودم. آن زمان شناسنامه‌ام را دستکاری کرده بودم تا بتوانم به جبهه بروم؛ آن موقع ۱۴ ساله بودم. بسیاری از جوانان مثل من همین کار را می‌کردند. شناسنامه‌هایمان را دستکاری می‌کردیم تا زودتر اعزام شویم.
در مقایسه شرایط دفاع مقدس با حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی باید بگویم که هرکدام شرایط خاص خود را داشت، اما این جنگ اخیر بسیار سخت‌تر بود. چون در آن، دشمن به‌صورت رودررو حضور نداشت. آن زمان دشمن روبه‌روی ما بود؛ درست است که گاهی بمباران هم می‌کردند، اما این بار شرایط کاملاً متفاوت بود.

همچنین ببینید

دستورالعمل ایمنی تغذیه‌ای ویژه هیئت‌داران منتشر شد/ تاکید بر رعایت اصول بهداشتی و تغذیه‌ای در مراسم مذهبی

دستورالعمل ایمنی تغذیه‌ای ویژه هیئت‌داران منتشر شد/ تاکید بر رعایت اصول بهداشتی و تغذیه‌ای در مراسم مذهبی

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به فرارسیدن ایام عزاداری و افزایش توزیع غذاهای نذری در مراسم مذهبی، راهنمایی جامع برای مسئولان هیئت‌ها و برگزارکنندگان این مراسم منتشر کرد. این راهنما با هدف ارتقاء سطح بهداشت عمومی و کاهش خطرات ناشی از آلودگی مواد غذایی تنظیم شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 7 =